Άρθρα

Σε αυτό το χώρο μοιράζομαι σκέψεις, ιδέες, προβληματισμούς μαζί σου. Να θυμάσαι ότι δεν ταιριάζουν όλα σε όλους, και αυτό είναι το ωραίο. Μην δυστάσεις να μοιραστείς σκέψεις, ιδέες ή προβληματισμούς κι εσύ μαζί μου αν το επιθυμείς!
23 Αυγούστου, 2021

Πως να επιστρέψεις ομαλά στην εργασία σου

Δεν υπάρχει τίποτα πιο βασανιστικό από το να επιστρέφει το σώμα μας στη καθημερινή μας ρουτίνα ενώ το μυαλό μας να βρίσκεται ακόμα σε διακοπές. Στο άρθρο αυτό θα βρεις 5 εισηγήσεις έτσι ώστε να επιστρέψεις πιο ομαλά στην εργασία σου με περισσότερη θετική ενέργεια και όρεξη.
28 Ιουλίου, 2021

Μείωσε το “βάσανο της επιλογής” στη ζωή σου με 3 απλές κινήσεις

Τι είναι το βάσανο της επιλογής και πως μπορούμε να το περιορίσουμε στη ζωή μας; Πως μερικοί από τις σημαντικότερες φιγούρες της σύγχρονης ιστορίας το καταρέρνουν; Διαβασε περισσότερα σε αυτό το άρθρο.
1 Ιουλίου, 2021

Ο Καπετάνιος και ο Πνιγμένος

«Όλα έδειχναν ότι θα ήταν μια φυσιολογική μέρα στο ψάρεμα». Η ιστορία με τον καπετάνιο και τον πνιγμένο άντρα είναι μια ιστορία που θα σου προσφέρει ένα πολύ μεγάλο δώρο αυτογνωσίας αν τη διαβάσεις μέχρι το τέλος…
16 Ιουνίου, 2021

Οι Περιοριστικές Πεποιθήσεις στη ζωή μας

Ίσως να έχεις ακούσει τον όρο "Περιοριστικές Πεποιθήσεις" ξανά. Τι είναι όμως οι Περιοριστικές πεποιθήσεις; Από που προέρχονται και τι μπορούμε να κάνουμε για να τις αντιμετωπίσουμε;

Κάνε την εγγραφή σου για να λαμβάνεις χρήσιμες συμβουλές, άρθρα και δωρεάν υλικό.

ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ
0

€0,00

ΕΛ