ΠΡΟΦΙΛ

Βιογραφικές πληροφορίες

Η Βάσω Βαρδάκη είναι coach, mentor, συγγραφέας, και εκπαιδεύτρια. Εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες, υποστηρίζει ανθρώπους και ομάδες να αναπτυχθούν και να επιτύχαίνουν τους στόχους τους με επιτυχία μέσα από διαφορετικούς ρόλους. 

Έχει μεγάλη εμπειρία σε εταιρικά περιβάλλοντα, τόσο σε ηγετικούς ρόλους, όσο και σε συνεργασίες με μεγάλα brands και πολυεθνικές εταιρίες του λιανεμπορίου. Έχει συνεργαστεί με εταιρίες όπως Unilever, Mondelez, Findus, ΔΩΔΩΝΗ, Carlsberg, Campari Group, DIAGEO, 3M και πολλά άλλα γνωστά brands. 

Ως leadership & team coach, συνεργάζεται με εταιρίες σχεδιάζοντας και υλοποιόντας προγράμματα ανάπτυξης ομάδων και διευθυντικών στελεχών με σκοπό τη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων τους.
Επιπρόσθετα ενισχύει ανθρώπους μέσα από το coaching, το mentoring και σεμινάρια να αναπτύξουν την προσωπική ή και την επαγγελματική τους πορεία και να επιτύχουν τους ατομικούς τους στόχους.

Μέσα από την εμπειρία της, και την εκπαίδευση της εξειδικεύεται σε θέματα

Τέλος, η Βάσω είναι συγγραφέας του βιβλίου προσωπικής ανάπτυξης «Θάρρος ή Αλήθεια» και από το 2022 είναι μέλος του διδακτικού εκπαιδευτικού προσωπικού της MML Education για το Global Coaching Certification Program, αναγνωρισμένο από την παγκόσμια ομοσπονδία Coaching (ICF).  
0
Professional Coaching Hours
0
Years in Leadership Roles
0
Years Corporate Experience

Σπουδές

Η Βάσω Βαρδάκη, είναι πιστοποιημένη επαγγελματίας coach (PCC) από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Coaching (ICF), πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στη μεθοδολογία “Success Principles” από τον κορυφαίο coach και μέντορα Jack Canfield και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ).

Επιπρόσθετα, έχει πτυχίο στη θεραπεία του λόγου και ομιλίας (BSc), είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, στην επιστήμη της ανθρώπινης επικοινωνίας (MSc) και στη διοίκηση επιχειρήσεων (MBA). 

Όραμα & Αποστολή

Το όραμά της είναι να συμβάλει στο να καλλιεργηθούν τέτοιες οργανωτικές κουλτούρες στις οποίες οι άνθρωποι να μπορούν να εργάζονται με έμπνευση, χαρά και εμπιστοσύνη, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύουν τον καλύτερό τους εαυτό

Η αποστολή της είναι μέσα από το coaching να υποστηρίξει όσο περισσότερους ανθρώπους μπορεί, να αναδείξουν τον ηγέτη που βρίσκεται μέσα τους αλλάζοντας έτσι τη ζωή αλλά και τον οργανισμό τον οποίο εκπροσωπούν. 

Πιστεύει ότι η ηγεσία δεν είναι θέση εργασίας και εταιρικός ρόλος, αλλά τρόπος ζωής και νοοτροπία. Είναι μια δεξιότητα που μπορεί να καλλιεργηθεί και ένας μυς που εκπαιδεύεται κάτω από τις κατάλληλες προϋποθέσεις. 

Ο καθένας από εμάς έχει τη δυνατότητα να είναι και να λειτουργεί ως ηγέτης, ανεξάρτητα από την θέση και τον ρόλο που κατέχει και ανεξάρτητα από τη δουλειά που κάνει.

Ας δημιουργήσουμε, περισσότερους ηγέτες για έναν καλύτερο κόσμο

Certified by

Δες τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να συνεργαστούμε

Partnered or Collaborated with