Προφίλ

Βιογραφικές πληροφορίες

Η Βάσω Βαρδάκη είναι coach, mentor, συγγραφέας, και εκπαιδεύτρια. Ζει στην Κύπρο, είναι παντρεμένη με σύζυγο και 2 παιδιά. Έχει 3 αδελφούς και 2 ακόμα αδελφές και της αρέσει να ταξιδεύει για εκπαιδεύσεις και αναψυχή.

Είναι η ιδρύτρια του Success Journey και συγγραφέας του βιβλίου προσωπικής ανάπτυξης «Θάρρος ή Αλήθεια». Για περισσότερο από μια δεκαετία υποστηρίζει ανθρώπους να επιτύχουν τους στόχους τους με επιτυχία μέσα από διαφορετικούς ρόλους. Έχει μεγάλη εμπειρία σε εταιρικά περιβάλλοντα σε ηγετικούς ρόλους και καθήκοντα αλλά και συνεργασίες με πολυεθνικές και μεγάλες εταιρίες του λιανεμπορίου. 

Έχει πτυχίο στη Λογοθεραπεία και είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών στην επιστήμη της ανθρώπινης επικοινωνίας και στη διοίκηση επιχειρήσεων (MBA). Επιπρόσθετα είναι πιστοποιημένη επαγγελματίας coach, μέλος του International Coaching Federation (ICF) και πιστοποιημένη trainer στη μεθοδολογία “Success Principles” από τον κορυφαίο Jack Canfield

Ως Leadership Coach, υποστηρίζει ανθρώπους με ηγετικές ικανότητες να αναπτύξουν την προσωπική και επαγγελματική τους πορεία και να επιτύχουν τους στόχους τους μέσα από το coaching  και το mentoring.

Όραμα & Αποστολή

Το όραμά της είναι μέσα από το δικό της ταξίδι να συνεισφέρει στο χτίσιμο τέτοιας κουλτούρας όπου οι άνθρωποι να ζουν και να εργάζονται με χαρά, έμπνευση και δημιουργικότητα. 

Η αποστολή της είναι μέσα από το coaching να υποστηρίξει όσο περισσότερους ανθρώπους μπορεί, να αναδείξουν τον ηγέτη που βρίσκεται μέσα τους αλλάζοντας έτσι τη ζωή αλλά και τον οργανισμό τον οποίο εκπροσωπούν. 

Πιστεύει ότι η ηγεσία δεν είναι θέση εργασίας και εταιρικός ρόλος, αλλά τρόπος ζωής και νοοτροπία. Είναι μια δεξιότητα που μπορεί να καλλιεργηθεί και ένας μυς που εκπαιδεύεται κάτω από τις κατάλληλες προϋποθέσεις. 

Ο καθένας από εμάς έχει τη δυνατότητα να είναι και να λειτουργεί ως ηγέτης, ανεξάρτητα από την θέση και τον ρόλο που κατέχει και ανεξάρτητα από τη δουλειά που κάνει.

Ας δημιουργήσουμε λοιπόν μαζί, περισσότερους ηγέτες και έναν καλύτερο κόσμο.

Certified by:
ICF_Member

Δες με ποιους διαφορετικούς τρόπους μπορούμε να συνεργαστούμε

ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ