Σε ποιούς απευθύνονται:

Τα σεμινάρια Αυτοηγεσίας απευθύνονται σε εκείνους που επιθυμούν να ανακαλύψουν το αληθινό τους δυναμικό και να κατανοήσουν πώς μπορούν να το αξιοποιήσουν για να δημιουργήσουν μια εκπληκτική ζωή. 

Είναι για όσους διψούν για αλλαγή και επιθυμούν να καθοδηγηθούν προς την κατεύθυνση της αυτοβελτίωσης και της εξέλιξης. 

Αν είστε ανάμεσα σε αυτούς που αναζητούν νέους προορισμούς στη ζωή τους, επιθυμούν να θέσουν φρέσκους στόχους και να διαμορφώσουν το μέλλον τους με πείσμα και αυτοπεποίθηση, τότε αυτά τα σεμινάρια είναι για εσάς

Επόμενη Ομάδα - Μάρτιος 2024

Οι συναντήσεις γίνονται Δευτέρα απόγευμα 19:00 – 20:30 

Online ζωντανά σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης 

"Ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να σε σταματήσει είσαι εσύ!"

Γιατί να συμμετέχω;

*Κάνε την εγγραφη σου έγκαιρα και επωφελήσου από τις early bird προσφορές στη τιμή

Τι περιλαμβάνει:

Μεθοδολογία:

*Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης στο τέλος των σεμιναρίων

Μεταξύ άλλων θα μάθουμε

Μείωσε το στρες

Εκπαιδευόμαστε στο να ελαχιστοποιούμε το στρες και απολαμβάνουμε περισσότερο τη ζωή και τη καθημερινότητά μας.

Αύξησε το χρόνο σου

Μαθαίνουμε πως να αξιοποιούμε καλύτερα τις προτεραιότητές μας με αποτέλεσμα να έχουμε περισσότερο χρόνο για εμάς και περισσότερη ισορροπία στη ζωή μας. 

Πέτυχε το στόχο σου

Θέτουμε σωστούς στόχους και τους πετυχαίνουμε με την υποστήριξη της coach και της ομάδας. 

Τιμή προγράμματος:

*Κάνε την εγγραφη σου έγκαιρα και επωφελήσου από τις early bird προσφορές

Συχνές ερωτήσεις:

Συνολικά θα έχουμε 20 συναντήσεις. Οι συναντήσεις μας θα γίνονται κάθε Δευτέρα από τις 19:00 μέχρι τις 20:30. Πιο κάτω οι ημερομηνίες:

4, 11, 25 Μαρτίου 2024

08, 15, 22, 29 Απριλίου 2024

13, 27 Μαΐου 2024

03, 10, 17 Ιουνίου 2024

01, 08, 15, 22, 29 Ιουλίου 2024 

05, 12, 19 Αυγούστου 2024

Ναι. Όλη η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή και δεν θα σε δυσκολέψει καθόλου. Το μόνο που χρειάζεται να έχεις είναι internet, και μια συσκευή για να μπορείς να ενωθείς στο Zoom (υπολογιστή, ταμπλετ, smartphone)

Γι’ αυτό και τα σεμινάρια θα είναι σταθερά τις Τρίτες 7:30 στο απόγευμα για να προλαβαίνουν όσοι εργάζονται να σχολάν ή να φτιάχνουν το πρόγραμμά τους αναλόγως έτσι ώστε οι Τρίτες τους να είναι αφιερωμένες στη προσωπική τους ανάπτυξη. 

Έχεις κάποια ερώτηση που δεν έχει απαντηθεί πιο πάνω; Γράψε μας εδώ και θα την απαντήσουμε εντός 2 εργάσιμων ημερών

Μαρτυρίες Συνεργατών

5/5
Κωστάκης Νεοκλέους
Έλενα Εγγλέζου
 • Η κάθε coaching συνεδρία με τη Βάσω ήταν μοναδική. Έχει την ικανότητα, την γνώση και την εμπειρία που με βοήθησαν να πάω στο επόμενο βήμα. Μέσα από την συνεργασία μας ενεργοποίησε κάθε πτυχή του εαυτού μου και με ενέπνευσε να φέρω αλλαγές στην εργασία μου. Μου μετέφερε κάθε φορά την αγάπη για την δουλεία της και το πραγματικό ενδιαφέρον για την δικιά μου εξέλιξη. Επιπλεόν, μέσα από το πρόγραμμα "Ο Κυρίαρχος του Χρόνου" έχω ανακαλύψει ποιοι είναι οι δικοί μου κλέφτες χρόνου και μέσα από την δράση κατάφερα να τους διαχειριστώ σε καλύτερο βαθμό και να κερδίσω χρόνο. Επίσης το πρόγραμμα μου κατέρριψε το μύθο του Multitasking , και είναι γεγονός ότι το πρόγραμμά μας μέσα από την απλότητα , την στοχευμένη επιλογή δράσεων και αναγνώριση της πραγματικότητας του χρόνου έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Τέλος, εφαρμαρμόζοντας τον ελεύθερο χρόνο έχω δει βελτίωση όχι μόνο στη διαχείριση του χρόνο μου αλλά και στην ενέργεια μου. Ευχαριστώ αγαπημένη μου Βάσω.
  Ελισάνθη Νικολάου
  Health Coach
 • Κάθε success journey περνάει σίγουρα και από τη γειτονιά της αποτελεσματικής διαχείρισης χρόνου. Η Βάσω ξέρει καλά τα κατατόπια και είναι ο καλύτερος οδηγός για να την διασχίσεις με επιτυχία.
 • Έχω παρακολουθήσει αρκετά προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ολοκληρώνω ένα πρόγραμμα και νιώθω πως πήρα πληροφορίες, γνώση, πρακτικές και ιδέες τις οποίες έχω αρχίσει να υιοθετώ άμεσα. Με βοήθησε να αντιληφθώ που έκανα εγώ λάθη με την διαχείριση του χρόνου και πως ναι, 24 ώρες την ημέρα είναι υπεραρκετές, φτάνει την κατάλληλη στιγμή να κάνεις και την σωστή δραστηριότητα! Ανακάλυψα πως το πιο απλό πράγμα ήταν η δικιά μου λύση για βέλτιστη διαχείριση του χρόνου μου και πως ναι, τα μικρά βήματα είναι που κάνουν την διαφορά. Αν αντιμετωπίζεις έστω και την παραμικρή δυσκολία στην διαχείριση του χρόνου σου, αυτό το πρόγραμμα είναι ολιστικό και θα σε υποστηρίξει να βρεις τις δικές σου λύσεις. Κάθε success journey περνάει σίγουρα και από τη γειτονιά της αποτελεσματικής διαχείρισης χρόνου. Η Βάσω ξέρει καλά τα κατατόπια και είναι ο καλύτερος οδηγός για να την διασχίζεις με επιτυχία.
  Γεωργία Δημοφάνους
  Success & Executive Coach
 • Συνεργάστηκα με τη Βάσω για 8 μήνες και θα τολμήσω να πω ότι η συνεργασία μας ήταν άψογη. Αυτό που την ξεχώρισε ήταν τόσο η συνέπεια όσο και ο επαγγελματισμός της ίδιας και της όλης προσέγγισης. Μέσα από τη δουλειά που κάναμε μαζί, έχω πετύχει περισσότερη συνοχή και επαγγελματισμό στην προσέγγιση μου με τους συνεργάτες αλλά και με την ομάδα μου στις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες, ενώ την ίδια στιγμή έχω αυξήσει τα επίπεδα της  παραγωγικότητάς μου με την ολοκλήρωση των projects που είχαμε ξεκινήσει. Έμαθα να θέτω σωστά τις προτεραιότητες μου και να απολαμβάνω τα αποτελέσματα της δουλειάς μου με συνοχή και προγραμματισμό. Πέτυχα να έχω περισσότερο ποιοτικό χρόνο τόσο για τα επαγγελματικά μου όσο και στη προσωπική μου ζωή με την οικογένεια μου. Το Coaching για εμένα ήταν και συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό και προτείνω σε όποιον θα ήθελε να φέρει αλλαγή στη ζωή ή την επιχείρησή σου να το τολμήσει και να το δοκιμάσει.
  Σάββας Κεντής
  Επιχειρηματίας
 • Το γεγονός ότι το πρόγραμμα ήταν ομαδικό στην αρχή μου προκαλούσε μερική ανασφάλεια καθώς ενδεχομένως η δυναμική της ομάδας να μην λειτουργούσε απελευθερωτικά για εμένα. Αυτό όμως ανατράπηκε εντελώς στη πορεία και μέσα από το πρόγραμμα πήρα πολλά. Η προσέγγιση της Βάσως διέπεται από σοβαρότητα, ρεαλισμό και επαγγελματισμό. Το υλικό που προτείνει είναι πάντοτε εύχρηστο, δομημένο, καλογυρισμένο και στοχευμένο. Η διάρκεια των βίντεο είναι όση χρειάζεται ώστε ο ακροατής να μην κουράζεται. Είναι ευγενική και επικοινωνιακή και επιτρέπει την αβίαστη διασύνδεση με τον coachee. Είναι επίσης πολύ συνεπής και μεθοδική. Θα πρότινα το πρόγραμμα ως μια καλή αρχή για επαφή με το coaching. Θα πρότινα το πρόγραμμα ως μια καλή αρχή για επαφή με το coaching. Το κάθε μέρος του προγράμματος είχε και τη θετική του επίδραση. Οι ζωντανές διαδικτυακές συναντήσεις μας ήταν επιδραστικές και ο διάλογος επέτρεπε καλύτερο αναστοχασμό. Έμαθα να ιεραρχώ τους στόχους μου, να αντιλαμβάνομαι καλύτερα τις ανάγκες μου και να πιστεύω στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Είμαι πιο θετική απέναντι στη ζωή, αισθάνομαι πιο ενδυναμωμένη και έχω την πίστη ότι με μεθοδικότητα μπορώ να επιτύχω αρκετούς από τους στόχους που θέτω. Το σημαντικότερο δώρο που πήρα από το πρόγραμμα ήταν η προσωπική ενδυνάμωση και περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου.
  Κίκα Κ.
 • Στην αρχή είχα τους προβληματισμούς μου εάν η συνεργασία μου με κάποιον coach θα ικανοποιούσε τις προσδοκίες μου. Όταν όμως πήρα την απόφαση και επικοινώνησα με τη Βάσω ένιωσα κατευθείαν ότι βρίσκομαι σε ένα ασφαλές περιβάλλον που μπορώ να εμπιστευτώ και πήρα την απόφαση. Η συνεργασία μου με τη Βάσω ήταν απλά «ΑΨΟΓΗ». Πλέον, θα το ξαναέκανα χωρίς κανέναν ενδοιασμό! Μέσα από τις συνεδρίες μας έχω μάθει να θέτω σωστές προτεραιότητες για την επιχείρηση αλλά και για τη ζωή μου. Έχω μάθει να αναγνωρίζω τα δικά μου όρια, τα όρια των άλλων, να βγαίνω με περισσότερο θάρρος και δύναμη έξω από τη ζώνη άνεσής μου και να εξελίσσομαι συνεχώς. Το στρες μου έχει μειωθεί σε επίπεδα που πλέον έχω αντιληφθεί ότι είναι θέμα δευτερολέπτων να διαχειρίζομαι τα συναισθήματα που το προκαλούν και να νιώθω ήρεμη και ισορροπημένη. Έχω αυξήσει τα επίπεδα της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης μου και μπορώ να παίρνω πιο σωστές αποφάσεις με καθαρό μυαλό τόσο για τη προσωπική μου ζωή όσο και για την επιχείρησή μου. Το coaching πλέον για εμένα είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο στο οποίο θα επιστρέφω όταν το χρειάζομαι. Μου άλλαξε εντελώς τον τρόπο σκέψης και με βοήθησε να ζω μια πιο ποιοτική και ήρεμη ζωή.
  Κούλλα Παπαδοπούλου
  Επιχειρηματίας
 • Ομολογώ ότι στην αρχή ήμουν δύσπιστη για το τι θα μπορούσε να μου προσφέρει το συγκεκριμένο πρόγραμμα Group Life Coaching. Παρ’ όλα αυτά, τόσο οι live συναντήσεις μας με τη Βάσω όσο και όλο το υλικό που είχαμε στη διάθεσή μας ήταν τα σημεία που μου άρεσαν περισσότερο. Με τις κοπέλες της ομάδας υπήρξε αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ μας, μοίρασμα σκέψεων, απόψεων και προβληματισμών. Αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερή που η Βάσω ήταν ο άνθρωπος που επέλεξα, που εμπιστεύτηκα και που μοιράστηκα προβληματισμούς μου. Η εμπειρία και οι γνώσεις της με βοήθησαν στο να μπορέσω να κάνω το επόμενο βήμα. Η Βάσω είναι χαρισματικός άνθρωπος, με αισιοδοξία, έμπνευση, αίσθηση του χιούμορ. Μέσα από το πρόγραμμα έμαθα να στοχοθετώ σωστά την εξέλιξή μου. Με όλα τα εργαλεία που πήρα έμαθα πως να κρατώ διαρκώς αναμμένη τη φλόγα της θέλησης και της δράσης Με βοήθησε να βρω το θάρρος που έκρυβα μέσα μου, να μην φοβάμαι να ζητάω αυτό που θέλω, να κυνηγήσω με περισσότερη σιγουριά τα όνειρά μου, τους στόχους μου και να εστιάζω την προσοχή μου σε αυτό που θέλω να πετύχω. Ήταν ένα ταξίδι που το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους. Ευχαριστώ για όλη τη κατανόηση και την βοήθεια.
  Έρση Νεοφύτου
 • Ο μεγαλύτερος προβληματισμός που είχα πριν προχωρήσω με την εγγραφή μου στο πρόγραμμα Group Life Coaching με τη Βάσω ήταν ο χρόνος και η έλλειψή του. Παρ’ όλα αυτά κατά τη διάρκεια της συμμετοχής μου στο πρόγραμμα κατάφερα να διεκδικώ καλύτερα αυτά που θέλω και να αξιοποιώ το χρόνο που με πιο παραγωγικό τρόπο. Απόλαυσα τις Live συναντήσεις μας μέσω zoom και το laser coaching μέσα από αυτές και πήρα αρκετές γνώσεις από το πρόγραμμα. Ήταν πολύ ενδιαφέρον και αποτελεσματικό και θα πρότεινα ανεπιφύλακτα σε όποιον σκέφτεται να κάνει την εγγραφή του.
  Αναστασία Μήτση
 • Μέσα από τη συνεργασία μου με τη Βάσω έμαθα να αναλαμβάνω την ευθυνη για τη ζωή μου και να δουλεύω την αυτοβελτίωση και την αυτοεκτίμησή μου. Aυτό που με ενεργοποίησε και με έκανε να θέλω να δουλέψω με τη Βάσω ήταν η άψογη συνεργασία, με κατανόηση, πολλή στήριξη, σεβασμό και αγάπη. Όλα τα πιο πάνω ήταν το κλειδί για να αρχίσω να χτίζω με αγαπη τους στόχους μου! Μέσα σε μόλις 3 μήνες από την αρχή της συνεργασίας μας κατάφερα να προχωρήσω στο επόμενό μου βήμα όπου δέχθηκα πρόταση για προαγωγή από την εταιρία μου από store manager σε area manager που τόσο πολύ επιθυμούσα. Κατάφερα να προχωρήσω επαγγελματικά αλλά και ταυτόχρονα κερδίσω ελεύθερο χρόνο με τα παιδιά μου.
  Έλενα Εγγλέζου
  Area Sales Manager
 • Αυτό που αρχικά με ενεργοποίησε και με έκανε να θέλω να δουλέψω με τη Βάσω ήταν ο τρόπος επικοινωνίας της. Με ενέπνευσε η ιστορία της, το παράδειγμά της και η εξέλιξή της. Η συνεργασία ήταν και είναι υπέροχη! Με βοηθά καταλυτικά στο να βρίσκω τις δικές μου λύσεις σε όποιο εμπόδιο ή δυσκολία παρουσιάζεται μπροστά μου και να πάω στην δράση. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας κατάφερα και πάλι να ξυπνάω στις 05:00, να ξεκινώ τη μέρα μου γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμό και μπήκα στη δράση για να βάλω τη δουλειά μου σε ροή. Το Coaching με τη Βάσω είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να κάνει κανείς στον εαυτό του.
  Φωτεινή Πλάγου
  Pregnancy, Birth & New Μama's Coach
 • «Για τη Βάσω μου μίλησε μια πολύ καλή και στενή μου φίλη. Με δειλά βήματα αποφάσισα να στείλω αίτημα για τη πρώτη συνάντηση μας, η οποία αποδείχθηκε υπέραρκετη για μια όμορφη συνεργασία που θα άρχιζε. Ο επαγγελματισμός, η αξιοπιστία και η κατανόηση της κατέστησαν δυνατή την αυτοβελτίωση και κυριότερα την ηρεμία που χρειαζόμουν. Πολύ σοφά μου μετέδωσε πως οι σκέψεις και τα συναισθήματα δεν φεύγουν αλλά μπορούν να αντικατασταθούν. Από το «χάος» που προσπαθούσα να διαχειριστώ με υποστήριξε να καταλάβω πως με μικρά επαναλαμβανόμενα, σταθερά βήματα μπορώ να απολαμβάνω κάθε στιγμή με την οικογένεια μου και ταυτόχρονα να ανελιχθώ στην προσωπική μου καριέρα. Η συνεργασία μου με τη Βάσω ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να κάνω στον εαυτό μου και την οικογένεια μου! Την υπέρευχαριστώ και θα την σύστηνα σε οποιοδήποτε θέλει να ξανασυστηθεί με τον εαυτό του και να τον βελτιώσει»
  Κυπρούλα Μιχαήλ
  Architect Engineer
 • Μέσα από την συνεργασία μου με την Βάσω αντιλήφθηκα την σημασία της αποδοτικότητάς στον επιχειρηματικό κόσμο και κατάφερα να την εφαρμόσω στον τρόπο που δουλεύω. Με υποστήριξε στο να δουλεύω επαγγελματικά και να ανελιχθώ στην προσωπική μου καριέρα. Η Βάσω διακατέχεται από ευγένεια και επαγγελματισμό και μπορεί να μεταδώσει μηνύματα με αποτελεσματικότητα. Είναι άνθρωπος με όραμα και μπορεί να εμπνεύσει τους ανθρώπους της για αυτοβελτίωση
  Μάριος Μιχαήλ
  Sales & Marketing Manager
 • Η Βάσω δείχνει εξαιρετική αφοσίωση και επικέντρωση στο στόχο της, ενώ παράλληλα δημιουργεί ασφάλεια και εμπιστοσύνη σε αυτούς που βρίσκονται δίπλα της. Η ενέργεια της είναι πάντοτε σε υψηλά επίπεδα, ενώ ταυτόχρονα παραμένει πολύ ευαίσθητη και ανθρώπινη σε αυτά που κάνει και σκέφτεται. Είμαι σίγουρος ότι με αυτά τα μοναδικά της χαρακτηριστικά θα καταφέρει να υποστηρίξει αρκετούς ανθρώπους που θα βρεθούν στο δρόμο της… Ένας επιπλέον λόγος είναι ότι έχει πάντοτε τις πιο αγνές και καλές προθέσεις για τον άλλο! Η επιτυχία έχει πολλούς διαφορετικούς δρόμους και στα επόμενα χρόνια η Βάσω, στο ταξίδι που ξεκίνησε, θα ανακαλύψει πολλούς από αυτούς…!
  Νικήτας Ασπιώτης
  Γενικός Διευθυντής
 • Η αλήθεια είναι ότι δεν ένιωθα ότι είχα ιδιαίτερα προβλήματα στη ζωή μου. Ένιωθα ευγνώμων για την υγεία μου και το ότι έχω την οικογένεια μου κοντά. Εννοείται πως αυτά είναι υπεραρκετά για να είναι κάποιος καλά,  όμως η γνωριμία μου με την Βάσω ως coach μου,  με έκανε να καταλάβω ότι η υπερδύναμη θέλησης, η πίστη και η δράση λειτουργούν καταλυτικά στην πραγματική ευτυχία -  αυτήν που πηγάζει από μέσα μας - την ολοκλήρωση και την επίτευξη προσωπικών και επαγγελματικών στόχων. Ήταν σαν να "έσκαψε" κάπου μέσα μου, ανακάλυψε θραύσματα δύναμης, τα ένωσε και ενεργοποιήθηκαν σταδιακά, αλλάζοντας ολοκληρωτικά την αντίληψη των πραγμάτων και την ποιότητα της καθημερινότητας μου. Ήταν το καλύτερο δώρο που μπορούσα να κάνω στον εαυτό μου, στην τέχνη μου, στην καριέρα μου μα πιο πολύ στους ανθρώπους που έχω γύρω μου.
  Κωνσταντίνα Παύλου
  Φωτογράφος
 • Βάσω Βαρδάκη, μια γυναίκα με δυναμική παρουσία και χαμηλό προφίλ ταυτόχρονα… Η ικανότητα της να εμπνέει και να ενθαρρύνει τους άλλους με αγάπη και σεβασμό για τον άνθρωπο την καθιστούν αξιόπιστη και αποτελεσματική επαγγελματία Coach. Είναι χαρά μου που σε γνωρίζω και απολαμβάνω τα μοναδικά σου χαρίσματα και τη διάθεση σου για ενθάρρυνση και υποστήριξη.. Σ’ευχαριστώ!
  Katerina Kiousi
  Joyness - Beauty and Family Coaching
 • Ήρθα στον κόσμο για να είμαι ευτυχισμένος. Ήταν η φράση που ξεκίνησε ένα καινούργιο ταξίδι για εμένα. Από τη στιγμή της πρώτης συνεδρίας, ένιωσα ότι κάποιος θα με βοηθούσε συναισθηματικά σε μια δύσκολη στιγμή, όχι για να με παρηγορήσει, αλλά να για να με εμπνεύσει και να μου δώσει κατεύθυνση και ώθηση στη ζωή μου, να αποκτήσω ένα διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης και αντίληψης της ζωής. Μέσα από τις συνεδρίες μας, η Βάσω με βοήθησε να λύσω το κουβάρι με τα προβλήματα και να θέσω τους στόχους και τις ευθύνες μου με έναν χρήσιμο, ρεαλιστικό και παραγωγικό τρόπο. Η παρουσία της Βάσως ήταν πηγή ασφάλειας και έμπνευσης μέσα σε μια δύσκολη στιγμή. Τώρα έχω πίστη και εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Έχω χρησιμοποιήσει το μυαλό μου και την λογική για να μεγιστοποιήσω το αποτέλεσμα. Τώρα εμπιστεύομαι τον εαυτό μου και ξέρω πώς θα με βοηθήσει σε μια δύσκολη στιγμή. Τώρα ξέρω και αισθάνομαι την αξία μου ως επαγγελματίας, σύντροφος και άτομο. Τώρα συνειδητοποιώ ότι μπορώ να βασιστώ στον εαυτό μου για δύναμη και υποστήριξη.
  Χρίστος Χριστοδούλου
 • Από την πρώτη ματιά η Βάσω Βαρδάκη σου εμπνέει εμπιστοσύνη! Η προσωπική μου αλληλεπίδραση μαζί της ήταν ένα υπέροχο και μοναδικό ταξίδι. Σε ό,τι κι αν χρειάστηκα στάθηκε δίπλα μου με υπομονή και υποδεκτικότητα, βρίσκοντας πάντοτε τις πιο εύστοχες ερωτήσεις προκειμένου να με υποστηρίξει τις δικές μου συνειδητοποιήσεις, δίνοντας μου πάντοτε το χώρο και το χρόνο που χρειαζόμουν. Νιώθω πραγματικά ευλογημένη που επέλεξα τη Βάσω ως coach καθώς κατάφερα να ξεχωρίζω το επείγον από το σημαντικό, να βάζω προτεραιότητες και να ιεραρχώ τις δυσκολίες που αντιμετωπίζω στην εργασία μου και να επιλέγω τους κατάλληλους για εμένα στόχους. Κατάφερα να ξεπεράσω πολλούς φόβους μου και να φέρω τεράστιες αλλαγές κυρίως στον επαγγελματικό μου τομέα. Σου συνιστώ ανεπιφύλακτα τη Βάσω Βαρδάκη εάν είσαι σε εκείνο το σημείο της ζωής σου που επιθυμείς να βάζεις στόχους και να τους επιτυγχάνεις άμεσα και με ευκολία!
  Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου
  Psychospiritual Healer / Clinical Hypnotherapist - Leadership & Career Coach Creator of High Emotional Coaching
 • Συνεργάστηκα με τη Βάσω για 2 ολόκληρα χρόνια. Είναι ένας άνθρωπος που επιδεικνύει πάντοτε επαγγελματισμό και αφοσίωση στο έργο που επιτελεί. Ένας άνθρωπος με ηθική και αξίες, ηρεμία πνεύματος και θέληση να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ακόμα και σε ένα περιβάλλον απαιτητικό, με αυστηρά χρονοδιαγράμματα, έβρισκε το χρόνο να βοηθήσει και να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων του οργανισμού με ομαδικό πνεύμα, χαμόγελο και πάντα θετική διάθεση.
  Μαριλένα Πολυκάρπου
  Marketing Manager
 • Μέσα από τη συνεργασία μου με τη Βάσω κατάλαβα πόσο αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και είναι εκεί για να υποστηρίζει ανθρώπους με τον καλύτερο τρόπο. Είναι μια αξιόπιστη επαγγελματίας και μια υπέροχη γυναίκα.
  Ειρήνη Ράζου
 • Η συνεργασία μου με τη Βάσω ήταν για εμένα το σωστό άτομο στη σωστή στιγμή. Είναι ένα εξαιρετικό άτομο που με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος και να δουλέψω πιο αποτελεσματικά
  Μηνάς Καμπαση
  Υπεύθυνος Τεχνικού Τμήματος - Draught / PPD

Κάνε την εγγραφή σου

Αν νιώθεις να είσαι στάσιμη/ος στην καθημερινότητα της ζωής σου. Έχεις περάσει πολλά και θέλεις να πετύχεις ακόμα περισσότερα. Δεν τα βάζεις κάτω αλλά το στρες βρίσκεται στην πόρτα σου και σε πολιορκεί.

Αν νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να πατήσεις πιο γερά στα πόδια σου, να ηρεμήσεις και να βάλεις τη ζωή σου σε μια σειρά. Ήρθε η ώρα να φέρεις την ισορροπία στη ζωή και τη δουλειά σου και μαζί της τη χαρά και την αυτοπεποίθηση που σου ταιριάζει.

*Κάνε την εγγραφη σου έγκαιρα και επωφελήσου από τις early bird προσφορές

Άλλες υπηρεσίες

Αν δεν είσαι σίγουρη/ος ότι τα σεμινάρια  προσωπικής ανάπτυξης είναι τα πιο κατάλληλα για εσένα, σε προσκαλώ για μια διερευνητική πρώτη συνάντηση μέσα από την οποία  μπορούμε να γνωριστούμε και να πούμε πολλά  περισσότερα για τους τρόπους που μπορείς να υποστηρίξεις τον εαυτό σου να πετύχει όλα όσα ονειρεύεται είτε αυτά έχουν να κάνουν με την προσωπική είτε με την επαγγελματική σου πορεία.