Εσύ ποιός είσαι όταν γύρω σου γίνεται χαμός; Ποιός γίνεσαι, όταν αναγκάζεσαι να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου και να αντιμετωπίσεις μια κρίση στη ζωή σου; Ποιός είσαι και πώς επιλέγεις να λειτουργείς, όταν φοβάσαι για κάτι; Η ανασφάλεια και ο φόβος δεν είναι παρά τα σενάρια που φτιάχνει το μυαλό μας για το μέλλον που δεν έχει γίνει έρθει ακόμα.

Όλοι, λίγο ή πολύ, κατά καιρούς, πέφτουμε στην παγίδα του «δάσκαλε που δίδασκες». Και ενώ μπορούμε να βοηθήσουμε όλους τους άλλους, αφήνουμε στην άκρη τον ίδιο μας τον εαυτό.

Πως θα ήταν να έχεις κάποιον δίπλα σου να σε υποστηρίζει σε κάθε σου βήμα και να σε βοηθά να πετυχαίνεις τους στόχους σου; Πως θα ήταν αν ο ίδιος σου ο εαυτός σε βοηθούσε κάθε φορά αντί να σου βάζει τρικλοποδιές και να σε κρατά πίσω;

Τι είπαν

“Ένα εξαιρετικό βιβλίο. Διαβασα την πρώτη έκδοση και πήρα τεράστιες συνειδητοποιήσεις. Γέλασα, έκλαψα συγκινήθηκα και ταυτίστηκα! Συγχαρητήρια και περιμένω με αγωνία να πάρω στα χέρια μου και αυτή την έκδοση.”

Βέρα

5/5

Ένα βιβλίο που πραγματικά σε κάνει να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα γύρω από τον φόβο και σου δίνει το θάρρος μέσα από κάθε του σελίδα να κυνηγήσεις ό,τι έχεις στο μυαλό σου.

Έφη Μακαμτζη

5/5

Ανάλαφρο, αλλά για κάθε φάση της ζωής. Ένα βιβλίο που μπορείς να το διαβάσεις ξανά και ξανά χωρίς να πρέπει να ακολουθήσεις την σειρά του κάθε κεφαλαίου. Μικρές ανεξάρτητες ιστορίες που βοηθούν στον προβληματισμό και στον εσωτερικό διάλογο του κάθε ενός μας. Χρήσιμο, περιεκτικό και ταυτόχρονα πολύ εύστοχο.

Αφροδίτη

5/5

Μια κατάθεση ψυχής, λες και κουβεντιάζεις με μια φίλη και οι δύσκολες συνθήκες της καραντίνας απαλύνονται και γίνονται σπουδαία μαθήματα. Νήματα αυτογνωσίας που ξετυλίγονται εύκολα και βοηθούν στην εξέλιξη του κάθε αναγνώστη/αναγνώστριας. Συγχαρητήρια

Μόνικα

5/5

Επικοινωνία