Κάνε Επιτυχημένα Κάθε Αλλαγή στη Ζωή σου

Με την Έφη Μακαμτζή

Σε αυτό το Podcast εν μέσω διακοπών με την Έφη Μακαμτζή μιλάμε για τις αλλαγές και πώς να τις πετύχεις. Είτε θέλεις να κάνεις μια αλλαγή στη καριέρα σου, είτε θέλεις να ξεκινήσεις μια καινούρια συνήθεια αυτό το επεισόδιο είναι για εσένα. 

Elevating Your Career

With Michael Virardi

A Jump Start Monday episode with M. Virardi. 

We discussed about the most challenging part of changing careers and the most rewarding part. and we share 4 lessons to move through change and connecting the dots…

(This episode is in English Language)

Το “Coaching Conversations” είναι μια σειρά από επεισόδια με εθελοντές σε πραγματικές Coaching συζητήσεις και πραγματικούς προβληματισμούς.

Σε κάθε επεισόδιο, μια συνάντηση, ένα θέμα, και μια ουσιαστική συζήτηση γεμάτη συνειδητοποιήσεις και μαθήματα φέρνουν τη τέχνη του Coaching λίγο πιο κοντά στη καθημερινότητά μας.

Ενισχύοντας την αυτογνωσία και την αυτοπεποίθηση μου

Πως ο τρόπος σκέψης μας αντικατοπτρίζει ην εξωτερική μας εμφάνιση; Πως η αυτοπεποίθηση, η επίγνωση και η αυτογνωσία επηρρεαζουν τη ζωή μας; Τι είναι το Coaching και πως το εκπαιδευτικό μας σύστημα χρειάζεται αναβάθμηση;  

Μαζί με τον Ζανέττο Λουκά ένα μοναδικό podcast στο Zulucast Talk. 

The Fridays Show

Παρέα με την Ιωάννα Λαμπροπούλου μιλάμε για το Coaching, την ιστορία της γέννησης του πρώτου μου βιβλίου  Θάρρος ή Αλήθεια, για όλα όσα μας κρατάνε πίσω και τις δυνατότητες που έχουμε και δεν γνωρίζουμε. 

 

Εύχομαι να το απολαύσεις!

Το βάσανο της επιλογής​

Καθημερινά στη ζωή μας παίρνουμε δεκάδες αποφάσεις. Και ενώ η απόφαση είναι κάτι που παίρνουμε μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, συχνά η προετοιμασία της μας παίρνει χρόνο και ενέργεια που μπορεί να κρατήσει μήνες ή ακόμα χρόνια. 

 

Μάθε περισσότερα για το Βάσανο της επιλογής και πως μπορείς να το διαχειρηστείς στη καθημερινότητά σου μέσα από αυτό το επεισόδιο.

Γνωρίζοντας το Coaching

Ποιος είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να σε κρατήσει πίσω; Τι είναι ο στη πραγματικότητα ο χρόνος; Πως όλα τα πράγματα στη ζωή μας έχουν το λόγο τους που γίνονται και πως μπορεί το coaching να μας υποστηρίξει να πετύχουμε αλλαγή στη ζωή και την εταιρία μας. 

Αυτά και άλλα πολλά στο podcast με τον Σάββα από το LISTEN BLITZ 

Θέλεις περισσότερα; Κάνε την εγγραφή σου για να λαμβάνεις νέα κάθε Πέμπτη στο email σου.