Σε ποιούς απευθύνεται

Αν είσαι άτομο με θετική ενέργεια, θέληση και δίψα για ανάπτυξη. Πιστεύεις στις δυνατότητες σου, θέλεις να πετύχεις όσα ονειρεύεσαι και να πάρεις την ζωή σου στο επόμενο επίπεδο, τότε το ατομικό coaching ταιριάζει σε εσένα. 

Πιστεύω ότι η ηγεσία δεν είναι θέση εργασίας και εταιρικός ρόλος, αλλά τρόπος ζωής και νοοτροπία. Είναι μια δεξιότητα που ξεκινά πάντα από μέσα και με τη δουλειά που κάνει ο κάθε ένας με τον ίδιο του τον εαυτό.  

Έχεις το δικαίωμα και τη προοπτική να είσαι και να λειτουργείς ως ηγέτης, στη ζωή και τη δουλειά, στην οικογένειά σου. Να είσαι ένας  ευτυχισμένος άνθρωπος! 

Μιλώντας για το Coaching

Μερικά από τα αποτελέσματα που αναφέρουν οι συνεργάτες:

Τι είναι το Coaching;

Σύμφωνα με τον ICF*, το coaching είναι η “σύμπραξη σε μια δημιουργική διαδικασία σκέψης όπου ο coach μέσω δυναμικών ερωτήσεων εμπνέει τον πελάτη να μεγιστοποιήσει τις προσωπικές και επαγγελματικές του δυνατότητες, βρίσκοντας τις απαντήσεις που ήδη υπάρχουν μέσα του»

Με άλλα λόγια, ο coach, μέσω ειδικής μεθοδολογίας και συγκεκριμένες δεξιότητες, και χρησιμοποιόντας δυναμικές ερωτήσεις, υποστηρίζει το πελάτη να ξεπεράσει τα εμπόδια που βρίσκονται μπροστά του και να δει καθαρά τις απαντήσεις που κρύβονται μέσα του, φτιάχνοντας έτσι το δικό του πλάνο δράσης, κομμένο και ραμμένο στα δικά του μέτρα. 

*ICF (International Coaching Federation)

Μέσα από τις coaching συνεδρίες μας θα σε στηρίξω να βελτιώσεις την απόδοσή σου εστιάζοντας στο τώρα και στις ευκαιρίες που βρίσκονται μπροστά σου. Αν θέλεις λοιπόν να ηγηθείς της ζωής σου θα πρέπει πρώτα να γίνεις ο ηγέτης του εαυτού σου.

Πιο κάτω θα βρεις τα 3 βασικά βήματα της συνεργασίας μας

Βήμα 1ο

Διερευνητική συνάντηση

Γνωριζόμαστε και παίρνεις μια “γεύση” για το τι είναι το coaching. Στη συνέχεια αξιολογούμε αν το Coaching ταιριάζει στη περίπτωση σου και με ποιους τρόπους μπορώ να σε υποστηρίξω και να δουλέψουμε μαζί. 

Βήμα 2ο

Η συμφωνία μας

Θέτουμε από την αρχή τους στόχους, και την εικόνα της επιτυχίας.

Φτιάχνουμε το πλάνο coaching κομμένο και ραμμένο στις δικές σου ανάγκες και το συμφωνούμε.

Βήμα 3ο

Εφαρμογή

Ξεκινάμε τις Coaching συνεδρίες μας και εφαρμόζουμε το πλάνο που έχουμε συμφωνήσει. 

Μπαίνουμε στη δράση και ξεκινάμε να φέρνουμε την αλλαγή!

Μαρτυρίες Συνεργατών

5/5
 • Η κάθε coaching συνεδρία με τη Βάσω ήταν μοναδική. Έχει την ικανότητα, την γνώση και την εμπειρία που με βοήθησαν να πάω στο επόμενο βήμα. Μέσα από την συνεργασία μας ενεργοποίησε κάθε πτυχή του εαυτού μου και με ενέπνευσε να φέρω αλλαγές στην εργασία μου. Μου μετέφερε κάθε φορά την αγάπη για την δουλεία της και το πραγματικό ενδιαφέρον για την δικιά μου εξέλιξη. Επιπλεόν, μέσα από το πρόγραμμα "Ο Κυρίαρχος του Χρόνου" έχω ανακαλύψει ποιοι είναι οι δικοί μου κλέφτες χρόνου και μέσα από την δράση κατάφερα να τους διαχειριστώ σε καλύτερο βαθμό και να κερδίσω χρόνο. Επίσης το πρόγραμμα μου κατέρριψε το μύθο του Multitasking , και είναι γεγονός ότι το πρόγραμμά μας μέσα από την απλότητα , την στοχευμένη επιλογή δράσεων και αναγνώριση της πραγματικότητας του χρόνου έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Τέλος, εφαρμαρμόζοντας τον ελεύθερο χρόνο έχω δει βελτίωση όχι μόνο στη διαχείριση του χρόνο μου αλλά και στην ενέργεια μου. Ευχαριστώ αγαπημένη μου Βάσω.
  Ελισάνθη Νικολάου
  Health Coach
 • Συνεργάστηκα με τη Βάσω για 8 μήνες και θα τολμήσω να πω ότι η συνεργασία μας ήταν άψογη. Αυτό που την ξεχώρισε ήταν τόσο η συνέπεια όσο και ο επαγγελματισμός της ίδιας και της όλης προσέγγισης. Μέσα από τη δουλειά που κάναμε μαζί, έχω πετύχει περισσότερη συνοχή και επαγγελματισμό στην προσέγγιση μου με τους συνεργάτες αλλά και με την ομάδα μου στις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες, ενώ την ίδια στιγμή έχω αυξήσει τα επίπεδα της  παραγωγικότητάς μου με την ολοκλήρωση των projects που είχαμε ξεκινήσει. Έμαθα να θέτω σωστά τις προτεραιότητες μου και να απολαμβάνω τα αποτελέσματα της δουλειάς μου με συνοχή και προγραμματισμό. Πέτυχα να έχω περισσότερο ποιοτικό χρόνο τόσο για τα επαγγελματικά μου όσο και στη προσωπική μου ζωή με την οικογένεια μου. Το Coaching για εμένα ήταν και συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό και προτείνω σε όποιον θα ήθελε να φέρει αλλαγή στη ζωή ή την επιχείρησή σου να το τολμήσει και να το δοκιμάσει.
  Σάββας Κεντής
  Επιχειρηματίας
 • Στην αρχή είχα τους προβληματισμούς μου εάν η συνεργασία μου με κάποιον coach θα ικανοποιούσε τις προσδοκίες μου. Όταν όμως πήρα την απόφαση και επικοινώνησα με τη Βάσω ένιωσα κατευθείαν ότι βρίσκομαι σε ένα ασφαλές περιβάλλον που μπορώ να εμπιστευτώ και πήρα την απόφαση. Η συνεργασία μου με τη Βάσω ήταν απλά «ΑΨΟΓΗ». Πλέον, θα το ξαναέκανα χωρίς κανέναν ενδοιασμό! Μέσα από τις συνεδρίες μας έχω μάθει να θέτω σωστές προτεραιότητες για την επιχείρηση αλλά και για τη ζωή μου. Έχω μάθει να αναγνωρίζω τα δικά μου όρια, τα όρια των άλλων, να βγαίνω με περισσότερο θάρρος και δύναμη έξω από τη ζώνη άνεσής μου και να εξελίσσομαι συνεχώς. Το στρες μου έχει μειωθεί σε επίπεδα που πλέον έχω αντιληφθεί ότι είναι θέμα δευτερολέπτων να διαχειρίζομαι τα συναισθήματα που το προκαλούν και να νιώθω ήρεμη και ισορροπημένη. Έχω αυξήσει τα επίπεδα της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης μου και μπορώ να παίρνω πιο σωστές αποφάσεις με καθαρό μυαλό τόσο για τη προσωπική μου ζωή όσο και για την επιχείρησή μου. Το coaching πλέον για εμένα είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο στο οποίο θα επιστρέφω όταν το χρειάζομαι. Μου άλλαξε εντελώς τον τρόπο σκέψης και με βοήθησε να ζω μια πιο ποιοτική και ήρεμη ζωή.
  Κούλλα Παπαδοπούλου
  Επιχειρηματίας
 • Αυτό που αρχικά με ενεργοποίησε και με έκανε να θέλω να δουλέψω με τη Βάσω ήταν ο τρόπος επικοινωνίας της. Με ενέπνευσε η ιστορία της, το παράδειγμά της και η εξέλιξή της. Η συνεργασία ήταν και είναι υπέροχη! Με βοηθά καταλυτικά στο να βρίσκω τις δικές μου λύσεις σε όποιο εμπόδιο ή δυσκολία παρουσιάζεται μπροστά μου και να πάω στην δράση. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας κατάφερα και πάλι να ξυπνάω στις 05:00, να ξεκινώ τη μέρα μου γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμό και μπήκα στη δράση για να βάλω τη δουλειά μου σε ροή. Το Coaching με τη Βάσω είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να κάνει κανείς στον εαυτό του.
  Φωτεινή Πλάγου
  Pregnancy, Birth & New Μama's Coach
 • «Για τη Βάσω μου μίλησε μια πολύ καλή και στενή μου φίλη. Με δειλά βήματα αποφάσισα να στείλω αίτημα για τη πρώτη συνάντηση μας, η οποία αποδείχθηκε υπέραρκετη για μια όμορφη συνεργασία που θα άρχιζε. Ο επαγγελματισμός, η αξιοπιστία και η κατανόηση της κατέστησαν δυνατή την αυτοβελτίωση και κυριότερα την ηρεμία που χρειαζόμουν. Πολύ σοφά μου μετέδωσε πως οι σκέψεις και τα συναισθήματα δεν φεύγουν αλλά μπορούν να αντικατασταθούν. Από το «χάος» που προσπαθούσα να διαχειριστώ με υποστήριξε να καταλάβω πως με μικρά επαναλαμβανόμενα, σταθερά βήματα μπορώ να απολαμβάνω κάθε στιγμή με την οικογένεια μου και ταυτόχρονα να ανελιχθώ στην προσωπική μου καριέρα. Η συνεργασία μου με τη Βάσω ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να κάνω στον εαυτό μου και την οικογένεια μου! Την υπέρευχαριστώ και θα την σύστηνα σε οποιοδήποτε θέλει να ξανασυστηθεί με τον εαυτό του και να τον βελτιώσει»
  Κυπρούλα Μιχαήλ
  Architect Engineer
 • Η αλήθεια είναι ότι δεν ένιωθα ότι είχα ιδιαίτερα προβλήματα στη ζωή μου. Ένιωθα ευγνώμων για την υγεία μου και το ότι έχω την οικογένεια μου κοντά. Εννοείται πως αυτά είναι υπεραρκετά για να είναι κάποιος καλά,  όμως η γνωριμία μου με την Βάσω ως coach μου,  με έκανε να καταλάβω ότι η υπερδύναμη θέλησης, η πίστη και η δράση λειτουργούν καταλυτικά στην πραγματική ευτυχία -  αυτήν που πηγάζει από μέσα μας - την ολοκλήρωση και την επίτευξη προσωπικών και επαγγελματικών στόχων. Ήταν σαν να "έσκαψε" κάπου μέσα μου, ανακάλυψε θραύσματα δύναμης, τα ένωσε και ενεργοποιήθηκαν σταδιακά, αλλάζοντας ολοκληρωτικά την αντίληψη των πραγμάτων και την ποιότητα της καθημερινότητας μου. Ήταν το καλύτερο δώρο που μπορούσα να κάνω στον εαυτό μου, στην τέχνη μου, στην καριέρα μου μα πιο πολύ στους ανθρώπους που έχω γύρω μου.
  Κωνσταντίνα Παύλου
  Φωτογράφος
 • Βάσω Βαρδάκη, μια γυναίκα με δυναμική παρουσία και χαμηλό προφίλ ταυτόχρονα… Η ικανότητα της να εμπνέει και να ενθαρρύνει τους άλλους με αγάπη και σεβασμό για τον άνθρωπο την καθιστούν αξιόπιστη και αποτελεσματική επαγγελματία Coach. Είναι χαρά μου που σε γνωρίζω και απολαμβάνω τα μοναδικά σου χαρίσματα και τη διάθεση σου για ενθάρρυνση και υποστήριξη.. Σ’ευχαριστώ!
  Katerina Kiousi
  Joyness - Beauty and Family Coaching
 • Από την πρώτη ματιά η Βάσω Βαρδάκη σου εμπνέει εμπιστοσύνη! Η προσωπική μου αλληλεπίδραση μαζί της ήταν ένα υπέροχο και μοναδικό ταξίδι. Σε ό,τι κι αν χρειάστηκα στάθηκε δίπλα μου με υπομονή και υποδεκτικότητα, βρίσκοντας πάντοτε τις πιο εύστοχες ερωτήσεις προκειμένου να με υποστηρίξει τις δικές μου συνειδητοποιήσεις, δίνοντας μου πάντοτε το χώρο και το χρόνο που χρειαζόμουν. Νιώθω πραγματικά ευλογημένη που επέλεξα τη Βάσω ως coach καθώς κατάφερα να ξεχωρίζω το επείγον από το σημαντικό, να βάζω προτεραιότητες και να ιεραρχώ τις δυσκολίες που αντιμετωπίζω στην εργασία μου και να επιλέγω τους κατάλληλους για εμένα στόχους. Κατάφερα να ξεπεράσω πολλούς φόβους μου και να φέρω τεράστιες αλλαγές κυρίως στον επαγγελματικό μου τομέα. Σου συνιστώ ανεπιφύλακτα τη Βάσω Βαρδάκη εάν είσαι σε εκείνο το σημείο της ζωής σου που επιθυμείς να βάζεις στόχους και να τους επιτυγχάνεις άμεσα και με ευκολία!
  Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου
  Psychospiritual Healer / Clinical Hypnotherapist - Leadership & Career Coach Creator of High Emotional Coaching
 • Μέσα από τη συνεργασία μου με τη Βάσω κατάλαβα πόσο αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και είναι εκεί για να υποστηρίζει ανθρώπους με τον καλύτερο τρόπο. Είναι μια αξιόπιστη επαγγελματίας και μια υπέροχη γυναίκα.
  Ειρήνη Ράζου

Θα χαρώ να δουλέψουμε μαζί αν: