Άρθρα

Σε αυτό το χώρο μοιράζομαι σκέψεις, ιδέες, προβληματισμούς μαζί σου. Nα θυμάσαι ότι δεν ταιριάζουν όλα σε όλους, και αυτό είναι το ωραίο. Μην δυστάσεις να μοιραστείς σκέψεις, ιδέες ή προβληματισμούς κι εσύ μαζί μου αν το επιθυμείς!

6 Ιουνίου, 2023

Tοξική Φιλανθρωπία – Τι είναι και πώς να την αποφύγεις

Πώς οι καλοπροαίρετες πράξεις βοήθειας, μπορούν να δημιουργήσουν εξάρτηση και να εμποδίσουν τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη για άτομα ή ομάδες ατόμων. Ενώ πρόθεση πίσω από τη φιλανθρωπία είναι να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη, προωθώντας θετικές αλλαγές στην κοινωνία και τους γύρω μας, ωστόσο, είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε την έννοια της τοξικής φιλανθρωπίας και να την αποφύγουμε αν δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά που ήδη έχουν οι γύρω μας.
27 Απριλίου, 2023

Ένας Επαγγελματίας Ποδοσφαιριστής μιλά για το Coaching και την Προσωπική Ανάπτυξη

Ένας Επαγγελματίας Ποδοσφαιριστής μιλά για το Coaching και την Προσωπική Ανάπτυξη «όπως στο ποδόσφαιρό ή ακόμα και στην καθημερινή μας ζωή, γυμνάζουμε το σώμα μας, έτσι χρειάζεται να γυμνάζουμε και άλλα κομμάτια του εαυτού μας, ώστε να αναπτυχθούμε προσωπικά».
14 Οκτωβρίου, 2021

Τι πρέπει να γνωρίζεις για το Coaching

Κυκλοφορούν πολλές φήμες για το τι είναι το coaching, πολλές υποσχέσεις, πολλοί μύθοι και τελικά δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε. Μέσα από αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για κάποιες βασικές αξίες του coaching που, αν γνωρίζεις, ίσως σε βοηθήσουν να κάνεις καλύτερα τις επιλογές σου, αλλά και να πάρεις όσα περισσότερα μπορείς από μια συνεργασία coaching.
29 Οκτωβρίου, 2020

Οι 3 πιο κοινοί μύθοι για το Coaching

«Με τι ασχολείστε;» με ρώτησε η κοπέλα στο μαγαζί και πιάσαμε τη κουβέντα. «Υποστηρίζω ανθρώπους να αναπτύξουν την προσωπική και επαγγελματική τους πορεία και να πετύχουν […]