Βίντεο

Ο εαυτός σου είναι αρκετός

Πως θα ήταν αν ζούσες με τρόπο που δεν χρειαζόταν να αποδείξεις τίποτα σε κανέναν; Για 3 μόνο μέρες, δες το βίντεο και έλα να παίξουμε μαζί αυτό το παιχνίδι. Η μοναδικότητα σου ειναι αρκετή. Δες το βίντεο και θα καταλάβεις τι εννοώ.

Τέλος στα διλήμματα

Τι κάνει μια δύσκολη απόφαση “δύσκολη” και πώς, χρησιμοποιόντας ένα απλό πείραμα,  μπορείς να καταλάβεις τι πραγματικά θέλεις να κάνεις οταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε ένα δίλημμα. 

Αναβλητικότητα

Η Αναβλητικότητα είναι ένα από τα πιο συχνά εμπόδια που μας δημιουργεί στρες και άγχος, ενώ ταυτόχρονα μας εμποδίζει από το να προχωρήσουμε μπροστά με καθαρό μυαλό. 

Στο βίντεο αυτό θα δεις δύο εύκολα κλειδιά που θα σε βοηθήσουν νακαταλάβεις τι είναι αυτό που σε κρατάει πίσω από το να ολοκληρώσεις τις εκκρεμότητες που έχεις στο καλάθι σου και να μπεις στη δράση. 

Θυμός - Απογοήτευση - Στεναχώρια;

 Είναι πολύ φυσιολογικό κάποιες στιγμές να νιώθεις αρνητικά συναισθήματα όπως θυμο, απογοήτευση ή στεναχώρια και όλοι, βρισκόμαστε κατά καιρούς σε ένα τέτοιο στάδιο.  Τι πρέπει να κάνω όμως όταν νιώθω ότι δεν είμαι ήρεμος/η και όταν νιώθω άσχημα;  

Καθαρίζοντας το "Εσσω" μας

Στην Κύπρο το σπίτι λέγεται και “έσσω” 

Μένουμε σπίτι μας λοιπόν;

Μπαίνουμε και μένουμε και “έσσω” μας..

Εσύ ποιος είσαι στην κρίση;

Αυτό που έρχεται στη ζωή μας, το ξαφνικό, το αναπάντεχο, το καλό και το κακό, αυτό δεν μπορείς να το ελέγξεις. Εκείνο όμως που μπορείς να επιλέξεις, είναι ποιος θέλεις να είσαι, σε κάθε στιγμή της ζωής σου.   Εσύ, τι επιλέγεις λοιπόν; 

Κάνε το πρώτο βήμα γι’ αυτό το υπέροχο ταξίδι