Σε ποιούς απευθύνεται

το LIFE COACHING

Αν είσαι άτομο με θετική ενέργεια, θέληση και δίψα για ανάπτυξη. Πιστεύεις στις δυνατότητες σου, θέλεις να πετύχεις όσα ονειρεύεσαι και να πάρεις την ζωή σου στο επόμενο επίπεδο, τότε το life coaching ταιριάζει σε εσένα. 

Πιστεύω ότι η ηγεσία δεν είναι θέση εργασίας και εταιρικός ρόλος, αλλά τρόπος ζωής και νοοτροπία. Είναι μια δεξιότητα που ξεκινά πάντα από μέσα και με τη δουλειά που κάνει ο κάθε ένας με τον ίδιο του τον εαυτό.  

Έχεις το δικαίωμα και τη προοπτική να είσαι και να λειτουργείς ως ηγέτης, στη ζωή και τη δουλειά, στην οικογένειά σου. Να είσαι ένας  ευτυχισμένος άνθρωπος! 

Δες το Podcast “Γνωρίζοντας το Coaching” πιο κάτω:

Μερικά από τα αποτελέσματα που αναφέρουν οι συνεργάτες

Τι είναι το Coaching;

Σύμφωνα με τον ICF*, το coaching είναι η “σύμπραξη σε μια δημιουργική διαδικασία σκέψης όπου ο coach μέσω δυναμικών ερωτήσεων εμπνέει τον πελάτη να μεγιστοποιήσει τις προσωπικές και επαγγελματικές του δυνατότητες, βρίσκοντας τις απαντήσεις που ήδη υπάρχουν μέσα του»

Με άλλα λόγια, ο coach, μέσω ειδικής μεθοδολογίας και συγκεκριμένες δεξιότητες, και χρησιμοποιόντας δυναμικές ερωτήσεις, υποστηρίζει το πελάτη να ξεπεράσει τα εμπόδια που βρίσκονται μπροστά του και να δει καθαρά τις απαντήσεις που κρύβονται μέσα του, φτιάχνοντας έτσι το δικό του πλάνο δράσης, κομμένο και ραμμένο στα δικά του μέτρα. 

*ICF (International Coaching Federation)

Μέσα από τις coaching συνεδρίες μας θα σε στηρίξω να βελτιώσεις την απόδοσή σου εστιάζοντας στο τώρα και στις ευκαιρίες που βρίσκονται μπροστά σου. Αν θέλεις λοιπόν να ηγηθείς της ζωής σου θα πρέπει πρώτα να γίνεις ο ηγέτης του εαυτού σου.

Πιο κάτω θα βρεις τα 3 βασικά βήματα της συνεργασίας μας

Βήμα 1ο

Διερευνητική συνάντηση

Γνωριζόμαστε και παίρνεις μια “γεύση” για το τι είναι το coaching. Στη συνέχεια αξιολογούμε αν το Coaching ταιριάζει στη περίπτωση σου και με ποιους τρόπους μπορώ να σε υποστηρίξω και να δουλέψουμε μαζί. 

Βήμα 2ο

Η συμφωνία μας

Θέτουμε από την αρχή τους στόχους, και την εικόνα της επιτυχίας. Φτιάχνουμε το πλάνο group coaching κομμένο και ραμμένο στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησής και το συμφωνούμε

Βήμα 3ο

Εφαρμογή

Ξεκινάμε τις Life Coaching συνεδρίες μας και εφαρμόζουμε το πλάνο που έχουμε συμφωνήσει. 

Μπαίνουμε στη δράση και ξεκινάμε να φέρνουμε την αλλαγή!

 • Αυτό που αρχικά με ενεργοποίησε και με έκανε να θέλω να δουλέψω με τη Βάσω ήταν ο τρόπος επικοινωνίας της. Με ενέπνευσε η ιστορία της, το παράδειγμά της και η εξέλιξή της. Η συνεργασία ήταν και είναι υπέροχη! Με βοηθά καταλυτικά στο να βρίσκω τις δικές μου λύσεις σε όποιο εμπόδιο ή δυσκολία παρουσιάζεται μπροστά μου και να πάω στην δράση. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας κατάφερα και πάλι να ξυπνάω στις 05:00, να ξεκινώ τη μέρα μου γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμό και μπήκα στη δράση για να βάλω τη δουλειά μου σε ροή. Το Coaching με τη Βάσω είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να κάνει κανείς στον εαυτό του.
 • Βάσω Βαρδάκη, μια γυναίκα με δυναμική παρουσία και χαμηλό προφίλ ταυτόχρονα… Η ικανότητα της να εμπνέει και να ενθαρρύνει τους άλλους με αγάπη και σεβασμό για τον άνθρωπο την καθιστούν αξιόπιστη και αποτελεσματική επαγγελματία Coach. Είναι χαρά μου που σε γνωρίζω και απολαμβάνω τα μοναδικά σου χαρίσματα και τη διάθεση σου για ενθάρρυνση και υποστήριξη.. Σ’ευχαριστώ!
  Katerina Kiousi
  Joyness - Beauty and Family Coaching
 • Από την πρώτη ματιά η Βάσω Βαρδάκη σου εμπνέει εμπιστοσύνη! Η προσωπική μου αλληλεπίδραση μαζί της ήταν ένα υπέροχο και μοναδικό ταξίδι. Σε ό,τι κι αν χρειάστηκα στάθηκε δίπλα μου με υπομονή και υποδεκτικότητα, βρίσκοντας πάντοτε τις πιο εύστοχες ερωτήσεις προκειμένου να με υποστηρίξει τις δικές μου συνειδητοποιήσεις, δίνοντας μου πάντοτε το χώρο και το χρόνο που χρειαζόμουν. Νιώθω πραγματικά ευλογημένη που επέλεξα τη Βάσω ως coach καθώς κατάφερα να ξεχωρίζω το επείγον από το σημαντικό, να βάζω προτεραιότητες και να ιεραρχώ τις δυσκολίες που αντιμετωπίζω στην εργασία μου και να επιλέγω τους κατάλληλους για εμένα στόχους. Κατάφερα να ξεπεράσω πολλούς φόβους μου και να φέρω τεράστιες αλλαγές κυρίως στον επαγγελματικό μου τομέα. Σου συνιστώ ανεπιφύλακτα τη Βάσω Βαρδάκη εάν είσαι σε εκείνο το σημείο της ζωής σου που επιθυμείς να βάζεις στόχους και να τους επιτυγχάνεις άμεσα και με ευκολία!
  Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου
  Psychospiritual Healer / Clinical Hypnotherapist - Leadership & Career Coach Creator of High Emotional Coaching
 • Μέσα από τη συνεργασία μου με τη Βάσω κατάλαβα πόσο αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και είναι εκεί για να υποστηρίζει ανθρώπους με τον καλύτερο τρόπο. Είναι μια αξιόπιστη επαγγελματίας και μια υπέροχη γυναίκα.
  Ειρήνη Ράζου

Θα χαρώ να δουλέψουμε μαζί αν:

ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ