Εσύ ποιός είσαι όταν γύρω σου γίνεται χαμός; Ποιός γίνεσαι, όταν αναγκάζεσαι να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου και να αντιμετωπίσεις μια κρίση στη ζωή σου; Ποιός είσαι και πώς επιλέγεις να λειτουργείς, όταν φοβάσαι για κάτι; Η ανασφάλεια και ο φόβος δεν είναι παρά τα σενάρια που φτιάχνει το μυαλό μας για το μέλλον που δεν έχει γίνει έρθει ακόμα.

Όλοι, λίγο ή πολύ, κατά καιρούς, πέφτουμε στην παγίδα του «δάσκαλε που δίδασκες». Και ενώ μπορούμε να βοηθήσουμε όλους τους άλλους, αφήνουμε στην άκρη τον ίδιο μας τον εαυτό.

Πως θα ήταν να έχεις κάποιον δίπλα σου να σε υποστηρίζει σε κάθε σου βήμα και να σε βοηθά να πετυχαίνεις τους στόχους σου; Πως θα ήταν αν ο ίδιος σου ο εαυτός σε βοηθούσε κάθε φορά αντί να σου βάζει τρικλοποδιές και να σε κρατά πίσω;

Γιατί να το διαβάσω;

“Το βιβλίο «Θάρρος ή Αλήθεια» είναι εδώ και μέσα από τις σελίδες του, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις ευχάριστα μικρές «μπουκιές» συμπυκνωμένης γνώσης και ερωτήσεων που θα σε βοηθήσουν να εξερευνήσεις τα δεδομένα της δικής σου ζωής με έναν άλλο φακό. Ίσως λίγο διαφορετικό, σίγουρα δημιουργικό, αλλά πάντα δικό σου φακό.”

“Είναι ένα βιβλίο “κάλεσμα” που πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις αν θέλεις να κάνεις το βήμα για να πάρεις τη ζωή σου στο επόμενο επίπεδο και να πετύχεις τους στόχους σου.”

“Ένα εξαιρετικό βιβλίο που με θάρρος μας ενδυναμώνει να ξυπνήσουμε και να δούμε τα πράγματα από μια άλλη προοπτική, ενώ ταυτόχρονα μας παρακινεί να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας” –

Jill Douka, MBA, MCC, No1 Best Selling συγγραφέας & Life Coach