Group & Team Coaching

στις επιχειρήσεις

H βασική διαφορά Group me Team Coaching – στο βίντεο:

Γιατί Group Coaching;

Τομείς:

Η κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική και μοναδική!

Το ίδιο και η δική σας που έχει ξεχωριστές και διαφορετικές ανάγκες.

Μαζί θα θέσουμε συγκεκριμένους στόχους με βάση τις αποκλειστικές δικές σας ανάγκες και ευκαιρίες.
Οι πιο κάτω είναι μόνο μερικοί από τους τομείς που μπορούμε να δουλέψουμε μαζί:

Βήμα 1ο

Τηλεφωνική επικοινωνία

Κλείνουμε ένα πρώτο ραντεβού 15-20 λεπτών και μιλάμε τηλεφωνικώς.

Προγραμματίζουμε ένα μεγαλύτερο ραντεβού στο χώρο σας, ή μέσω Zoom για τη διερευνητική μας συνάντηση.

Βήμα 2ο

Διερευνητική συνάντηση

Στην διερευνητική αυτή συνάντηση θα γνωριστούμε και θα μιλήσουμε εκτενέστερα για τις ανάγκες που προκύπτουν και τις ευκαιρίες που χάνονται.  

Βήμα 3ο

Μεθοδολογία

Θέτουμε από την αρχή τους στόχους, και την εικόνα της επιτυχίας. Φτιάχνουμε το πλάνο group coaching κομμένο και ραμμένο στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησής και το συμφωνούμε

Βήμα 4ο

Εφαρμογή

Εφαρμόζουμε το πλάνο.  Έχουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα που θα συμφωνήσουμε, ενημερώσεις προόδου, εξέλιξης και ανατοφοδότηση. 

 • Η συνεργασία μου με τη Βάσω ήταν για εμένα το σωστό άτομο στη σωστή στιγμή. Είναι ένα εξαιρετικό άτομο που με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος και να δουλέψω πιο αποτελεσματικά
  Μηνάς Καμπαση
  Υπεύθυνος Τεχνικού Τμήματος - Draught / PPD
 • Συνεργάστηκα με τη Βάσω για 2 ολόκληρα χρόνια. Είναι ένας άνθρωπος που επιδεικνύει πάντοτε επαγγελματισμό και αφοσίωση στο έργο που επιτελεί. Ένας άνθρωπος με ηθική και αξίες, ηρεμία πνεύματος και θέληση να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ακόμα και σε ένα περιβάλλον απαιτητικό, με αυστηρά χρονοδιαγράμματα, έβρισκε το χρόνο να βοηθήσει και να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων του οργανισμού με ομαδικό πνεύμα, χαμόγελο και πάντα θετική διάθεση.
  Μαριλένα Πολυκάρπου
  Marketing Manager
 • Η Βάσω δείχνει εξαιρετική αφοσίωση και επικέντρωση στο στόχο της, ενώ παράλληλα δημιουργεί ασφάλεια και εμπιστοσύνη σε αυτούς που βρίσκονται δίπλα της. Η ενέργεια της είναι πάντοτε σε υψηλά επίπεδα, ενώ ταυτόχρονα παραμένει πολύ ευαίσθητη και ανθρώπινη σε αυτά που κάνει και σκέφτεται. Είμαι σίγουρος ότι με αυτά τα μοναδικά της χαρακτηριστικά θα καταφέρει να υποστηρίξει αρκετούς ανθρώπους που θα βρεθούν στο δρόμο της… Ένας επιπλέον λόγος είναι ότι έχει πάντοτε τις πιο αγνές και καλές προθέσεις για τον άλλο! Η επιτυχία έχει πολλούς διαφορετικούς δρόμους και στα επόμενα χρόνια η Βάσω, στο ταξίδι που ξεκίνησε, θα ανακαλύψει πολλούς από αυτούς…!
  Νικήτας Ασπιώτης
  Γενικός Διευθυντής
 • Μέσα από την συνεργασία μου με την Βάσω αντιλήφθηκα την σημασία της αποδοτικότητάς στον επιχειρηματικό κόσμο και κατάφερα να την εφαρμόσω στον τρόπο που δουλεύω. Με υποστήριξε στο να δουλεύω επαγγελματικά και να ανελιχθώ στην προσωπική μου καριέρα. Η Βάσω διακατέχεται από ευγένεια και επαγγελματισμό και μπορεί να μεταδώσει μηνύματα με αποτελεσματικότητα. Είναι άνθρωπος με όραμα και μπορεί να εμπνεύσει τους ανθρώπους της για αυτοβελτίωση
  Μάριος Μιχαήλ
  Sales & Marketing Manager
 • Αυτό που αρχικά με ενεργοποίησε και με έκανε να θέλω να δουλέψω με τη Βάσω ήταν ο τρόπος επικοινωνίας της. Με ενέπνευσε η ιστορία της, το παράδειγμά της και η εξέλιξή της. Η συνεργασία ήταν και είναι υπέροχη! Με βοηθά καταλυτικά στο να βρίσκω τις δικές μου λύσεις σε όποιο εμπόδιο ή δυσκολία παρουσιάζεται μπροστά μου και να πάω στην δράση. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας κατάφερα και πάλι να ξυπνάω στις 05:00, να ξεκινώ τη μέρα μου γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμό και μπήκα στη δράση για να βάλω τη δουλειά μου σε ροή. Το Coaching με τη Βάσω είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να κάνει κανείς στον εαυτό του.
 • Μέσα από τη συνεργασία μου με τη Βάσω έμαθα να αναλαμβάνω την ευθυνη για τη ζωή μου και να δουλεύω την αυτοβελτίωση και την αυτοεκτίμησή μου. Aυτό που με ενεργοποίησε και με έκανε να θέλω να δουλέψω με τη Βάσω ήταν η άψογη συνεργασία, με κατανόηση, πολλή στήριξη, σεβασμό και αγάπη. Όλα τα πιο πάνω ήταν το κλειδί για να αρχίσω να χτίζω με αγαπη τους στόχους μου! Μέσα σε μόλις 3 μήνες από την αρχή της συνεργασίας μας κατάφερα να προχωρήσω στο επόμενό μου βήμα όπου δέχθηκα πρόταση για προαγωγή από την εταιρία μου από store manager σε area manager που τόσο πολύ επιθυμούσα. Κατάφερα να προχωρήσω επαγγελματικά αλλά και ταυτόχρονα κερδίσω ελεύθερο χρόνο με τα παιδιά μου.
  Έλενα Εγγλέζου
  Area Sales Manager

Θα χαρώ να δουλέψουμε μαζί αν:

ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ