ΠΡΟΦΙΛ

Βιογραφικές πληροφορίες

Η Βάσω Βαρδάκη είναι coach, mentor, συγγραφέας, και εκπαιδεύτρια. Εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες, υποστηρίζει ανθρώπους και ομάδες να αναπτυχθούν και να επιτύχαίνουν τους στόχους τους με επιτυχία μέσα από διαφορετικούς ρόλους. Έχει μεγάλη εμπειρία σε εταιρικά περιβάλλοντα, τόσο σε ηγετικούς ρόλους, όσο και σε συνεργασίες με μεγάλα brands και πολυεθνικές εταιρίες του λιανεμπορίου. 

Ως leadership & team coach, ενισχύει ανθρώπους να αναπτύξουν την προσωπική και επαγγελματική τους πορεία και να επιτύχουν τους στόχους τους καθώς επίσης και ομάδες να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητες τους, μέσα από το coaching και το mentoring.

Είναι συγγραφέας του βιβλίου προσωπικής ανάπτυξης «Θάρρος ή Αλήθεια» ενώ τα τελευταία χρόνια εχει ιδρύσει τη coaching πλατφόρμα Success Journey Coaching,  και είναι co-leader στην Team Coaching Cyprus (TCC) όπου υποστηρίζουν ομάδες να αναπτύξουν τη συνεργασία και την παραγωγικότητα τους. 

Σπουδές

Η Βάσω έχει πτυχίο στη θεραπεία του λόγου και ομιλίας (BSc), είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, στην επιστήμη της ανθρώπινης επικοινωνίας (MSc) και στη διοίκηση επιχειρήσεων (MBA)

Επιπρόσθετα, είναι πιστοποιημένη επαγγελματίας coach (PCC) από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Coaching (ICF) και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στη μεθοδολογία “Success Principles” από τον κορυφαίο coach και μέντορα Jack Canfield

Όραμα & Αποστολή

Το όραμά της είναι μέσα από το δικό της ταξίδι να βοηθήσει όσο περισσότερους ανθρώπους μπορεί, να φέρουν την αλλαγή που θέλουν στη ζωή τους.

Η αποστολή της είναι μέσα από το coaching να υποστηρίξει όσο περισσότερους ανθρώπους μπορεί, να αναδείξουν τον ηγέτη που βρίσκεται μέσα τους αλλάζοντας έτσι τη ζωή αλλά και τον οργανισμό τον οποίο εκπροσωπούν. 

Πιστεύει ότι η ηγεσία δεν είναι θέση εργασίας και εταιρικός ρόλος, αλλά τρόπος ζωής και νοοτροπία. Είναι μια δεξιότητα που μπορεί να καλλιεργηθεί και ένας μυς που εκπαιδεύεται κάτω από τις κατάλληλες προϋποθέσεις. 

Ο καθένας από εμάς έχει τη δυνατότητα να είναι και να λειτουργεί ως ηγέτης, ανεξάρτητα από την θέση και τον ρόλο που κατέχει και ανεξάρτητα από τη δουλειά που κάνει.

"Ας δημιουργήσουμε λοιπόν μαζί, περισσότερους ηγέτες και έναν καλύτερο κόσμο."

Certified by:
PCC 600x600

Δες τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να συνεργαστούμε