ΠΡΟΦΙΛ

Βιογραφικές πληροφορίες

Η Βάσω Βαρδάκη είναι coach, mentor, συγγραφέας, και εκπαιδεύτρια. Για περισσότερο από μια δεκαετία υποστηρίζει ανθρώπους να επιτύχουν τους στόχους τους με επιτυχία μέσα από διαφορετικούς ρόλους. Έχει μεγάλη εμπειρία σε εταιρικά περιβάλλοντα σε ηγετικούς ρόλους και καθήκοντα αλλά και συνεργασίες με πολυεθνικές και μεγάλες εταιρίες του λιανεμπορίου. Εχει ιδρύσει την εμπορική επωνυμία Success Journey και είναι συγγραφέας του βιβλίου προσωπικής ανάπτυξης «Θάρρος ή Αλήθεια». 

Ως Leadership Coach, υποστηρίζει ανθρώπους με ηγετικές ικανότητες να αναπτύξουν την προσωπική και επαγγελματική τους πορεία και να επιτύχουν τους στόχους τους μέσα από το coaching  και το mentoring.

Σπουδές

Η Βάσω έχει πτυχίο στη θεραπεία του λόγου και ομιλίας (BSc), είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, στην επιστήμη της ανθρώπινης επικοινωνίας (MSc) και στη διοίκηση επιχειρήσεων (MBA)

Επιπρόσθετα, είναι πιστοποιημένη επαγγελματίας coach, μέλος του International Coaching Federation (ICF) και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στη μεθοδολογία “Success Principles” από τον κορυφαίο coach και μέντορα Jack Canfield

Όραμα & Αποστολή

Το όραμά της είναι μέσα από το δικό της ταξίδι να συνεισφέρει στο χτίσιμο τέτοιας κουλτούρας στον επιχειρηματικόο κόσμο, όπου οι άνθρωποι να ζουν και να εργάζονται με χαρά, έμπνευση και δημιουργικότητα. 

Η αποστολή της είναι μέσα από το coaching να υποστηρίξει όσο περισσότερους ανθρώπους μπορεί, να αναδείξουν τον ηγέτη που βρίσκεται μέσα τους αλλάζοντας έτσι τη ζωή αλλά και τον οργανισμό τον οποίο εκπροσωπούν. 

Πιστεύει ότι η ηγεσία δεν είναι θέση εργασίας και εταιρικός ρόλος, αλλά τρόπος ζωής και νοοτροπία. Είναι μια δεξιότητα που μπορεί να καλλιεργηθεί και ένας μυς που εκπαιδεύεται κάτω από τις κατάλληλες προϋποθέσεις. 

Ο καθένας από εμάς έχει τη δυνατότητα να είναι και να λειτουργεί ως ηγέτης, ανεξάρτητα από την θέση και τον ρόλο που κατέχει και ανεξάρτητα από τη δουλειά που κάνει.

"Ας δημιουργήσουμε λοιπόν μαζί, περισσότερους ηγέτες και έναν καλύτερο κόσμο."

Certified by:
associate-certified-coach-acc

Δες τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να συνεργαστούμε

ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;