Γράμμα αλήθειας και συγχώρεσης

(δωρεάν οδηγός)

Πόσες φορές δεν έχεις νιώσει θυμό μέσα σου, για τον εαυτό σου ή για κάποιο άλλο άτομο και δεν μπορείς να το αποβάλεις με κανέναν τρόπο από αυτούς που έχεις δοκιμάσει; Ίσως ήρθε η ώρα να κάνεις κάτι διαφορετικό για να το πετύχεις.  

Το εργαλείο αυτό είναι μια μια εξαιρετική μέθοδος που θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τη συναισθηματική σύγκρουση που υπάρχει μέσα σου και αφορά εσένα ή τη σχέση σου με ένα άλλο άτομο.

Συγχωρώ δεν σημαίνει συμφωνώ με αυτό που έχει κάνει το άλλο άτομο! Συγχωρώ σημαίνει κάνω χώρο μέσα μου για καινούρια πράγματα. Αποκτώ περισσότερη αυτογνωσία και γεμίζω με συναισθήματα αγάπης και ευγνωμοσύνης. Εϊναι μια πράξη αγάπης προς εμένα που έχει θετική επίδραση και στους γύρω μου.  

Το γράμμα αλήθειας και συγχώρεσης είναι ένα δυναμικό εργαλείο που βασίζεται στη δουλειά του John Grey και θα σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις και να επανορθώσεις την ένταση που υπάρχει μέσα σου και ίσως έχει γίνει αρκετά δυνατή για να διαλυθεί μέσω μιας απλής επικοινωνίας (ακόμα και αν αυτή αφορά τον ίδιο σου τον εαυτό). 

Ο σκοπός του γράμματος αλήθειας και συγχώρεσης δεν είναι να γράψω ένα γράμμα με σκοπό να το στείλω στον παραλήπτη, αλλά μέσω του γράμματος να εκφράσω και να διαλύσω όλα τα αρνητικά συναισθήματα που με εμποδίζουν να βιώσω και να μοιραστώ αγάπη και ισορροπία μέσα μου. 

Ξεκίνα να κάνεις αυτή την εκπληκτική και καθαρτική άσκηση το συντομότερο!
Τα συναισθήματα σου στο τέλος της άσκησης θα σε αναμείφσουν!