Καλωσόρισες

«Ηγεσία. Ένα ταξίδι που ξεκινάει από μέσα. Μια λέξη που δεν αποτελεί περιγραφή ρόλου εργασίας, αλλά τρόπο ζωής. Μια δεξιότητα που καλλιεργείται, μαθαίνεται και μεταδίδεται. 

Το δικό μου ταξίδι περνά μέσα από τη συνεχή εκπαίδευση, την επαγγελματική εμπειρία χρόνων σε ηγετικούς εταιρικούς ρόλους, αλλά το πιο σημαντικό, τη προσωπική και σκληρη δουλειά με τον ίδιο μου τον εαυτό.  

Επέλεξα το Coaching, γιατί ένιωσα και συνεχίζω να νιώθω, μια τεράστια έλξη στο μαγικό αυτό τρόπο, που καταφέρνει να βγάζει από τους ανθρώπους, όλη τη δύναμη που έχουν μέσα τους και να τους μεταμορφώνει, σε πραγματικούς ηγέτες.

Βάσω Βαρδάκη, ΜSc, MBA, ACC
ICF Certified Coach | Trainer | Mentor | Author
Βάσω Βαρδάκη, ΜSc, MBA, ACC
ICF Certified Coach | Trainer | Mentor | Author
associate-certified-coach-acc
Certified by:
ICF_Member
Certified by:
associate-certified-coach-acc

Γιατί να δουλέψουμε μαζί;

Από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο μέχρι τους πιο πετυχημένους ηγέτες έχουν το δικό τους εξωτερικό συνεργάτη ή εσσωτερικό Executive Coach. Ο Coach είναι δίπλα στην επιχείρησή σας για να στηρίξει εσάς και τις ομάδες σας να πετύχετε τους αρχικούς σας στόχους, αλλά και να ανακαλύψετε ακόμα περισσότερες προοπτικές, ευκαιρίες που θα βοηθήσουν τόσο εσάς όσο και την την ομάδα σας να πετύχετε ακόμα πιο μεγαλύτερα αποτελέσματα.

Υπηρεσίες

Μαρτυρίες Συνεργατών

 • Η αλήθεια είναι ότι δεν ένιωθα ότι είχα ιδιαίτερα προβλήματα στη ζωή μου. Ένιωθα ευγνώμων για την υγεία μου και το ότι έχω την οικογένεια μου κοντά. Εννοείται πως αυτά είναι υπεραρκετά για να είναι κάποιος καλά,  όμως η γνωριμία μου με την Βάσω ως coach μου,  με έκανε να καταλάβω ότι η υπερδύναμη θέλησης, η πίστη και η δράση λειτουργούν καταλυτικά στην πραγματική ευτυχία -  αυτήν που πηγάζει από μέσα μας - την ολοκλήρωση και την επίτευξη προσωπικών και επαγγελματικών στόχων. Ήταν σαν να "έσκαψε" κάπου μέσα μου, ανακάλυψε θραύσματα δύναμης, τα ένωσε και ενεργοποιήθηκαν σταδιακά, αλλάζοντας ολοκληρωτικά την αντίληψη των πραγμάτων και την ποιότητα της καθημερινότητας μου. Ήταν το καλύτερο δώρο που μπορούσα να κάνω στον εαυτό μου, στην τέχνη μου, στην καριέρα μου μα πιο πολύ στους ανθρώπους που έχω γύρω μου.
  Κωνσταντίνα Παύλου
  Φωτογράφος
 • Συνεργάστηκα με τη Βάσω για 2 ολόκληρα χρόνια. Είναι ένας άνθρωπος που επιδεικνύει πάντοτε επαγγελματισμό και αφοσίωση στο έργο που επιτελεί. Ένας άνθρωπος με ηθική και αξίες, ηρεμία πνεύματος και θέληση να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ακόμα και σε ένα περιβάλλον απαιτητικό, με αυστηρά χρονοδιαγράμματα, έβρισκε το χρόνο να βοηθήσει και να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων του οργανισμού με ομαδικό πνεύμα, χαμόγελο και πάντα θετική διάθεση.
  Μαριλένα Πολυκάρπου
  Marketing Manager
 • Μέσα από την συνεργασία μου με την Βάσω αντιλήφθηκα την σημασία της αποδοτικότητάς στον επιχειρηματικό κόσμο και κατάφερα να την εφαρμόσω στον τρόπο που δουλεύω. Με υποστήριξε στο να δουλεύω επαγγελματικά και να ανελιχθώ στην προσωπική μου καριέρα. Η Βάσω διακατέχεται από ευγένεια και επαγγελματισμό και μπορεί να μεταδώσει μηνύματα με αποτελεσματικότητα. Είναι άνθρωπος με όραμα και μπορεί να εμπνεύσει τους ανθρώπους της για αυτοβελτίωση
  Μάριος Μιχαήλ
  Sales & Marketing Manager
 • Στην αρχή είχα τους προβληματισμούς μου εάν η συνεργασία μου με κάποιον coach θα ικανοποιούσε τις προσδοκίες μου. Όταν όμως πήρα την απόφαση και επικοινώνησα με τη Βάσω ένιωσα κατευθείαν ότι βρίσκομαι σε ένα ασφαλές περιβάλλον που μπορώ να εμπιστευτώ και πήρα την απόφαση. Η συνεργασία μου με τη Βάσω ήταν απλά «ΑΨΟΓΗ». Πλέον, θα το ξαναέκανα χωρίς κανέναν ενδοιασμό! Μέσα από τις συνεδρίες μας έχω μάθει να θέτω σωστές προτεραιότητες για την επιχείρηση αλλά και για τη ζωή μου. Έχω μάθει να αναγνωρίζω τα δικά μου όρια, τα όρια των άλλων, να βγαίνω με περισσότερο θάρρος και δύναμη έξω από τη ζώνη άνεσής μου και να εξελίσσομαι συνεχώς. Το στρες μου έχει μειωθεί σε επίπεδα που πλέον έχω αντιληφθεί ότι είναι θέμα δευτερολέπτων να διαχειρίζομαι τα συναισθήματα που το προκαλούν και να νιώθω ήρεμη και ισορροπημένη. Έχω αυξήσει τα επίπεδα της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης μου και μπορώ να παίρνω πιο σωστές αποφάσεις με καθαρό μυαλό τόσο για τη προσωπική μου ζωή όσο και για την επιχείρησή μου. Το coaching πλέον για εμένα είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο στο οποίο θα επιστρέφω όταν το χρειάζομαι. Μου άλλαξε εντελώς τον τρόπο σκέψης και με βοήθησε να ζω μια πιο ποιοτική και ήρεμη ζωή.
  Κούλλα Παπαδοπούλου
  Επιχειρηματίας
 • Η Βάσω δείχνει εξαιρετική αφοσίωση και επικέντρωση στο στόχο της, ενώ παράλληλα δημιουργεί ασφάλεια και εμπιστοσύνη σε αυτούς που βρίσκονται δίπλα της. Η ενέργεια της είναι πάντοτε σε υψηλά επίπεδα, ενώ ταυτόχρονα παραμένει πολύ ευαίσθητη και ανθρώπινη σε αυτά που κάνει και σκέφτεται. Είμαι σίγουρος ότι με αυτά τα μοναδικά της χαρακτηριστικά θα καταφέρει να υποστηρίξει αρκετούς ανθρώπους που θα βρεθούν στο δρόμο της… Ένας επιπλέον λόγος είναι ότι έχει πάντοτε τις πιο αγνές και καλές προθέσεις για τον άλλο! Η επιτυχία έχει πολλούς διαφορετικούς δρόμους και στα επόμενα χρόνια η Βάσω, στο ταξίδι που ξεκίνησε, θα ανακαλύψει πολλούς από αυτούς…!
  Νικήτας Ασπιώτης
  Γενικός Διευθυντής
 • Αυτό που αρχικά με ενεργοποίησε και με έκανε να θέλω να δουλέψω με τη Βάσω ήταν ο τρόπος επικοινωνίας της. Με ενέπνευσε η ιστορία της, το παράδειγμά της και η εξέλιξή της. Η συνεργασία ήταν και είναι υπέροχη! Με βοηθά καταλυτικά στο να βρίσκω τις δικές μου λύσεις σε όποιο εμπόδιο ή δυσκολία παρουσιάζεται μπροστά μου και να πάω στην δράση. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας κατάφερα και πάλι να ξυπνάω στις 05:00, να ξεκινώ τη μέρα μου γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμό και μπήκα στη δράση για να βάλω τη δουλειά μου σε ροή. Το Coaching με τη Βάσω είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να κάνει κανείς στον εαυτό του.
  Φωτεινή Πλάγου
  Pregnancy, Birth & New Μama's Coach
 • Μέσα από τη συνεργασία μου με τη Βάσω έμαθα να αναλαμβάνω την ευθυνη για τη ζωή μου και να δουλεύω την αυτοβελτίωση και την αυτοεκτίμησή μου. Aυτό που με ενεργοποίησε και με έκανε να θέλω να δουλέψω με τη Βάσω ήταν η άψογη συνεργασία, με κατανόηση, πολλή στήριξη, σεβασμό και αγάπη. Όλα τα πιο πάνω ήταν το κλειδί για να αρχίσω να χτίζω με αγαπη τους στόχους μου! Μέσα σε μόλις 3 μήνες από την αρχή της συνεργασίας μας κατάφερα να προχωρήσω στο επόμενό μου βήμα όπου δέχθηκα πρόταση για προαγωγή από την εταιρία μου από store manager σε area manager που τόσο πολύ επιθυμούσα. Κατάφερα να προχωρήσω επαγγελματικά αλλά και ταυτόχρονα κερδίσω ελεύθερο χρόνο με τα παιδιά μου.
  Έλενα Εγγλέζου
  Area Sales Manager
 • Η συνεργασία μου με τη Βάσω ήταν για εμένα το σωστό άτομο στη σωστή στιγμή. Είναι ένα εξαιρετικό άτομο που με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος και να δουλέψω πιο αποτελεσματικά
  Μηνάς Καμπαση
  Υπεύθυνος Τεχνικού Τμήματος - Draught / PPD

Ας δουλέψουμε μαζί

ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ
0

€0,00

ΕΛ