Άρθρα

Σε αυτό το χώρο μοιράζομαι σκέψεις, ιδέες, προβληματισμούς μαζί σου. Να θυμάσαι ότι δεν ταιριάζουν όλα σε όλους, και αυτό είναι το ωραίο. Μην δυστάσεις να μοιραστείς σκέψεις, ιδέες ή προβληματισμούς κι εσύ μαζί μου αν το επιθυμείς!
5 Ιανουαρίου, 2024

Πώς να δίνω Feedback ώστε να με ακούν – 7 Συχνά λάθη που κάνουμε όταν δίνουμε ανατροφοδότηση

7 Συχνά λάθη που κάνουμε όταν δίνουμε ανατροφοδότηση και 11 βήματα που μπορείς να ακολουθήσεις για να πετύχεις εποικοδομητικές συζητήσεις Έχεις ποτέ αισθανθεί ότι το feedback που δίνεις σε κάποια άτομα πέφτει στο κενό; Μην ανησυχείς δεν είσαι μόνος/η. Το να δίνει κανείς αποτελεσματικό feedback είναι μια τέχνη, και σαν κάθε τέχνη, χρειάζεται εξάσκηση και κατανόηση. Σήμερα θα σου μιλήσω για μερικές από τις πιο συχνές παγίδες στις οποίες πέφτουμε όταν δίνουμε ανατροφοδότηση και πώς να τις αποφύγουμε.
18 Αυγούστου, 2023

Πώς ο ύπνος μπορεί να απογειώσει ή να προσγειώσει ανώμαλα εμάς και την επιχείρησή μας. + 13 συμβουλές για να τον βελτιώσετε

Γιατί ο καλός ύπνος είναι όχι μόνο χρήσιμος και αναγκαίος για τον οργανισμό μας; Ποιές είναι οι καταστρεπτικές συνέπειες με τις οποίες σχετίζεται η χρόνια μείωση του ύπνου μας και πώς μπορείς πρακτικά να βελτιώσεις την ποιότητα του ύπνου σου; Στο πάυρθρο αυτό θα βρεις συμπυκτωμένη γνώση από 30 έτη ερευνών που σχετίζονται με το θαύμα του ύπνου και τη ποιότητα ζωής...
6 Ιουνίου, 2023

Tοξική Φιλανθρωπία – Τι είναι και πώς να την αποφύγεις

Πώς οι καλοπροαίρετες πράξεις βοήθειας, μπορούν να δημιουργήσουν εξάρτηση και να εμποδίσουν τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη για άτομα ή ομάδες ατόμων. Ενώ πρόθεση πίσω από τη φιλανθρωπία είναι να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη, προωθώντας θετικές αλλαγές στην κοινωνία και τους γύρω μας, ωστόσο, είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε την έννοια της τοξικής φιλανθρωπίας και να την αποφύγουμε αν δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά που ήδη έχουν οι γύρω μας.
27 Απριλίου, 2023

Ένας Επαγγελματίας Ποδοσφαιριστής μιλά για το Coaching και την Προσωπική Ανάπτυξη

Ένας Επαγγελματίας Ποδοσφαιριστής μιλά για το Coaching και την Προσωπική Ανάπτυξη «όπως στο ποδόσφαιρό ή ακόμα και στην καθημερινή μας ζωή, γυμνάζουμε το σώμα μας, έτσι χρειάζεται να γυμνάζουμε και άλλα κομμάτια του εαυτού μας, ώστε να αναπτυχθούμε προσωπικά».

Κάνε την εγγραφή σου για να λαμβάνεις ενημερώσεις και νέα μέσα από το newsletter μας.