Τι αφορά:

To Group Coaching είναι μια δυναμική και αποτελεσματική τεχνική coaching για ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τη βελτίωση της υγείας, της ευημερίας, των προσωπικών τους στόχων, της αποτελεσματικότητας τους, των ηγετικών ικανοτήτων, αλλά και της ομαδικότητας. 

Απευθύνεται σε άτομα (και όχι επιχειρήσεις) Συντάσσεται από έναν coach και μια ομάδα ατόμων που είτε γνωρίζονται μεταξύ τους είτε μπορεί να διαφέρουν στις ανάγκες και τον τελικό τους στόχο.

Γιατί Group Coaching;

*Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Τι θα πάρεις:

Μεθοδολογία:
Το εκπαιδευτικό υλικό περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

Μείωσε το στρες

Εκπαιδευόμαστε στο να ελαχιστοποιούμε το στρες και απολαμβάνουμε περισσότερο τη ζωή και τη καθημερινότητά μας.

Αύξησε το χρόνο σου

Μαθαίνουμε πως να αξιοποιούμε καλύτερα τις προτεραιότητές μας με αποτέλεσμα να έχουμε περισσότερο χρόνο για εμάς και περισσότερη ισορροπία στη ζωή μας. 

Πέτυχε το στόχο σου

Θέτουμε σωστούς στόχους και τους πετυχαίνουμε με την υποστήριξη της coach και της ομάδας. 

Τιμή προγράμματος:

*Το Early Bird Ticket ισχύει μέχρι 20/01/2022

*Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Συχνές ερωτήσεις:

Δυστυχώς όχι. Το πρόγραμμα έχει συγκεκριμένες ημερομηνίες που ξεκινά και ολοκληρώνεται. Αυτή τη στιγμή τρέχει το δεύτερο group που έχει ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο και θα ολοκληρωθεί τέλος Νοεμβρίου.

Αν είστε ήδη ομάδα 3-8 άτομα τότε μπορούμε να μιλήσουμε, να κάνετε την εγγραφή σας και να προγραμματίσουμε ημερομηνίες που θα ξεκινήσει το group μόνο για την ομάδα σας.

Αυτή τη στιγμή τρέχει το 2ο group. Το επόμενο πρόγραμμα θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2022. 

Η πρώτη Live Zoom συνάντησή μας θα είναι την Τετάρτη 02/02/2022.

Πιο κάτω οι ημερομηνίες και ώρες για τις Live Zoom συναντήσεις μας:

Live #1 – Τετάρτη 02/02/2022, 18:00-19:30
Live #2 – Τετάρτη 16/02/2022, 18:00-19:30
Live #3 – Τετάρτη 02/03/2022, 18:00-19:30
Live #4 – Τετάρτη 16/03/2022, 18:00-19:30
Live #5 – Τετάρτη 30/03/2022, 18:00-19:30
Live #6 – Τετάρτη 13/04/2022, 18:00-19:30 

Ναι. Όλη η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή και δεν θα σε δυσκολέψει καθόλου. Εξάλλου εγώ και η ομάδα θα είμαστε μαζί σου για να σε βοηθήσουμε σε μικρές τεχνικές δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν.

Ναι! Όχι μόνο θα έχεις την ευκαιρία, αλλά αυτός είναι και ο στόχος του group coaching. Αξιοποιώντας τη δυναμική της ομάδας δουλεύουμε στον προσωπικό μας στόχο και παίρνουμε υποστήριξη από όλη την ομάδα, όχι μόνο την Coach μας.

Όχι. Αυτό που χρειάζεται να έχεις είναι η θετική σου διάθεση και ανοιχτό μυαλό. Να θυμάσαι ότι πάντα υπάρχει πρώτη φορά για όλους. Καταλαβαίνω ότι αν δεν έχεις ξανακάνει κάτι τέτοιο, ίσως σου φαίνεται λίγο δύσκολη η απόφαση. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις ποτέ. Και είναι πολύ πιο διασκεδαστική η διαδικασία από ότι πιθανόν να την έχεις στο μυαλό σου 😊

Είναι πολύ φυσιολογική η ανησυχία σου αυτή. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται να συναντηθείς με άλλα άγνωστα άτομα μέσα σε μια ομάδα και είναι κάτι που δεν έχεις ξανακάνει. Να θυμάσαι ότι είναι πολύ πιθανόν και τα άλλα μέλη της ομάδας να έχουν την ίδια ανησυχία μαζί σου. 

Στο Group Life Coaching aυτό που κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για όλα τα μέλη και να χτίζουμε πάνω σε μια σχέση εμπιστοσύνης και κατανόησης. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο δεν επιτρέπουμε σε άτομα να έρχονται για μία μόνο συνεδρία να βλέπουν και να φεύγουν. Αν όμως θέλεις να ξεκινήσεις σιγά σιγά θα σου προτείνω να προχωρήσεις με την εγγραφή σου και την πληρωμή ενός μόνο μήνα (99€) και να ανανεώσεις τους επόμενους μήνες στη συνέχεια. 

Όχι. Το Group Life Coaching δεν είναι για όλους και δεν κάνει για εσένα αν είσαι άτομο που νιώθεις την ανάγκη να επικρίνεις συνεχώς άλλους ανθρώπους. Αν νιώθεις ότι έχεις τις απαντήσεις για όλα, ότι η δική σου άποψη είναι η πιο σωστή και θέλεις να δίνεις συμβουλές στους άλλους ανθρώπους. Τέλος, αν δεν είσαι διατεθειμένη να είσαι ειλικρινής και δεν έχεις διάθεση να δουλέψεις με τον εαυτό σου, το πρόγραμμα αυτό δεν είναι για εσένα. Σε ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σου αλλά, αν τα πιο πάνω σε περιγράφουν ως άνθρωπο, το πιο σίγουρο είναι ότι αυτό το πρόγραμμα δεν κάνει για εσένα.

Έχεις κάποια ερώτηση που δεν έχει απαντηθεί πιο πάνω; Γράψε μας εδώ και θα την απαντήσουμε εντός 2 εργάσιμων ημερών

0
Συνολική Βαθμολογία Ικανοποίησης
5/5

Μαρτυρίες Συνεργατών

 • Το γεγονός ότι το πρόγραμμα ήταν ομαδικό στην αρχή μου προκαλούσε μερική ανασφάλεια καθώς ενδεχομένως η δυναμική της ομάδας να μην λειτουργούσε απελευθερωτικά για εμένα. Αυτό όμως ανατράπηκε εντελώς στη πορεία και μέσα από το πρόγραμμα πήρα πολλά. Η προσέγγιση της Βάσως διέπεται από σοβαρότητα, ρεαλισμό και επαγγελματισμό. Το υλικό που προτείνει είναι πάντοτε εύχρηστο, δομημένο, καλογυρισμένο και στοχευμένο. Η διάρκεια των βίντεο είναι όση χρειάζεται ώστε ο ακροατής να μην κουράζεται. Είναι ευγενική και επικοινωνιακή και επιτρέπει την αβίαστη διασύνδεση με τον coachee. Είναι επίσης πολύ συνεπής και μεθοδική. Θα πρότινα το πρόγραμμα ως μια καλή αρχή για επαφή με το coaching. Θα πρότινα το πρόγραμμα ως μια καλή αρχή για επαφή με το coaching. Το κάθε μέρος του προγράμματος είχε και τη θετική του επίδραση. Οι ζωντανές διαδικτυακές συναντήσεις μας ήταν επιδραστικές και ο διάλογος επέτρεπε καλύτερο αναστοχασμό. Έμαθα να ιεραρχώ τους στόχους μου, να αντιλαμβάνομαι καλύτερα τις ανάγκες μου και να πιστεύω στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Είμαι πιο θετική απέναντι στη ζωή, αισθάνομαι πιο ενδυναμωμένη και έχω την πίστη ότι με μεθοδικότητα μπορώ να επιτύχω αρκετούς από τους στόχους που θέτω. Το σημαντικότερο δώρο που πήρα από το πρόγραμμα ήταν η προσωπική ενδυνάμωση και περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου.
  Κίκα Κ.
 • Ομολογώ ότι στην αρχή ήμουν δύσπιστη για το τι θα μπορούσε να μου προσφέρει το συγκεκριμένο πρόγραμμα Group Life Coaching. Παρ’ όλα αυτά, τόσο οι live συναντήσεις μας με τη Βάσω όσο και όλο το υλικό που είχαμε στη διάθεσή μας ήταν τα σημεία που μου άρεσαν περισσότερο. Με τις κοπέλες της ομάδας υπήρξε αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ μας, μοίρασμα σκέψεων, απόψεων και προβληματισμών. Αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερή που η Βάσω ήταν ο άνθρωπος που επέλεξα, που εμπιστεύτηκα και που μοιράστηκα προβληματισμούς μου. Η εμπειρία και οι γνώσεις της με βοήθησαν στο να μπορέσω να κάνω το επόμενο βήμα. Η Βάσω είναι χαρισματικός άνθρωπος, με αισιοδοξία, έμπνευση, αίσθηση του χιούμορ. Μέσα από το πρόγραμμα έμαθα να στοχοθετώ σωστά την εξέλιξή μου. Με όλα τα εργαλεία που πήρα έμαθα πως να κρατώ διαρκώς αναμμένη τη φλόγα της θέλησης και της δράσης Με βοήθησε να βρω το θάρρος που έκρυβα μέσα μου, να μην φοβάμαι να ζητάω αυτό που θέλω, να κυνηγήσω με περισσότερη σιγουριά τα όνειρά μου, τους στόχους μου και να εστιάζω την προσοχή μου σε αυτό που θέλω να πετύχω. Ήταν ένα ταξίδι που το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους. Ευχαριστώ για όλη τη κατανόηση και την βοήθεια.
  Έρση Νεοφύτου
 • Ο μεγαλύτερος προβληματισμός που είχα πριν προχωρήσω με την εγγραφή μου στο πρόγραμμα Group Life Coaching με τη Βάσω ήταν ο χρόνος και η έλλειψή του. Παρ’ όλα αυτά κατά τη διάρκεια της συμμετοχής μου στο πρόγραμμα κατάφερα να διεκδικώ καλύτερα αυτά που θέλω και να αξιοποιώ το χρόνο που με πιο παραγωγικό τρόπο. Απόλαυσα τις Live συναντήσεις μας μέσω zoom και το laser coaching μέσα από αυτές και πήρα αρκετές γνώσεις από το πρόγραμμα. Ήταν πολύ ενδιαφέρον και αποτελεσματικό και θα πρότεινα ανεπιφύλακτα σε όποιον σκέφτεται να κάνει την εγγραφή του.
  Αναστασία Μήτση
 • Αυτό που αρχικά με ενεργοποίησε και με έκανε να θέλω να δουλέψω με τη Βάσω ήταν ο τρόπος επικοινωνίας της. Με ενέπνευσε η ιστορία της, το παράδειγμά της και η εξέλιξή της. Η συνεργασία ήταν και είναι υπέροχη! Με βοηθά καταλυτικά στο να βρίσκω τις δικές μου λύσεις σε όποιο εμπόδιο ή δυσκολία παρουσιάζεται μπροστά μου και να πάω στην δράση. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας κατάφερα και πάλι να ξυπνάω στις 05:00, να ξεκινώ τη μέρα μου γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμό και μπήκα στη δράση για να βάλω τη δουλειά μου σε ροή. Το Coaching με τη Βάσω είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να κάνει κανείς στον εαυτό του.
  Φωτεινή Πλάγου
  Pregnancy, Birth & New Μama's Coach
 • Βάσω Βαρδάκη, μια γυναίκα με δυναμική παρουσία και χαμηλό προφίλ ταυτόχρονα… Η ικανότητα της να εμπνέει και να ενθαρρύνει τους άλλους με αγάπη και σεβασμό για τον άνθρωπο την καθιστούν αξιόπιστη και αποτελεσματική επαγγελματία Coach. Είναι χαρά μου που σε γνωρίζω και απολαμβάνω τα μοναδικά σου χαρίσματα και τη διάθεση σου για ενθάρρυνση και υποστήριξη.. Σ’ευχαριστώ!
  Katerina Kiousi
  Joyness - Beauty and Family Coaching
 • Από την πρώτη ματιά η Βάσω Βαρδάκη σου εμπνέει εμπιστοσύνη! Η προσωπική μου αλληλεπίδραση μαζί της ήταν ένα υπέροχο και μοναδικό ταξίδι. Σε ό,τι κι αν χρειάστηκα στάθηκε δίπλα μου με υπομονή και υποδεκτικότητα, βρίσκοντας πάντοτε τις πιο εύστοχες ερωτήσεις προκειμένου να με υποστηρίξει τις δικές μου συνειδητοποιήσεις, δίνοντας μου πάντοτε το χώρο και το χρόνο που χρειαζόμουν. Νιώθω πραγματικά ευλογημένη που επέλεξα τη Βάσω ως coach καθώς κατάφερα να ξεχωρίζω το επείγον από το σημαντικό, να βάζω προτεραιότητες και να ιεραρχώ τις δυσκολίες που αντιμετωπίζω στην εργασία μου και να επιλέγω τους κατάλληλους για εμένα στόχους. Κατάφερα να ξεπεράσω πολλούς φόβους μου και να φέρω τεράστιες αλλαγές κυρίως στον επαγγελματικό μου τομέα. Σου συνιστώ ανεπιφύλακτα τη Βάσω Βαρδάκη εάν είσαι σε εκείνο το σημείο της ζωής σου που επιθυμείς να βάζεις στόχους και να τους επιτυγχάνεις άμεσα και με ευκολία!
  Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου
  Psychospiritual Healer / Clinical Hypnotherapist - Leadership & Career Coach Creator of High Emotional Coaching
 • Μέσα από τη συνεργασία μου με τη Βάσω κατάλαβα πόσο αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και είναι εκεί για να υποστηρίζει ανθρώπους με τον καλύτερο τρόπο. Είναι μια αξιόπιστη επαγγελματίας και μια υπέροχη γυναίκα.
  Ειρήνη Ράζου

Κάνε την εγγραφή σου

Αν νιώθεις να είσαι στάσιμη/ος στην καθημερινότητα της ζωής σου. Έχεις περάσει πολλά και θέλεις να πετύχεις ακόμα περισσότερα. Δεν τα βάζεις κάτω αλλά το στρες βρίσκεται στην πόρτα σου και σε πολιορκεί.

Αν νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να πατήσεις πιο γερά στα πόδια σου, να ηρεμήσεις και να βάλεις τη ζωή σου σε μια σειρά. Ήρθε η ώρα να φέρεις την ισορροπία στη ζωή και τη δουλειά σου και μαζί της τη χαρά και την αυτοπεποίθηση που σου ταιριάζει.

*Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Δεν είσαι σίγουρη/ος;

Αν δεν είσαι σίγουρη/ος ότι το Group Coaching είναι το κατάλληλο για εσένα, κανένα πρόβλημα. Σε προσκαλώ για μια δωρεάν διερευνητική συνεδρία coaching μέσα από την οποία  μπορούμε να γνωριστούμε και να πούμε πολλά  περισσότερα για τους τρόπους που μπορείς να υποστηρίξεις τον εαυτό σου να πετύχει όλα όσα ονειρεύεται.