Μερικοί από τους πιο πετυχημένους ανθρωπους και εταιρείες, στον κόσμο, αξιοποιούν το coaching για να τους υποστηρίξει να διαφοροποιηθούν και να ξεχωρίσουν.

Δουλεύοντας με ένα διαπιστευμένο και έμπειρο coach, θα πάρεις όλη την δύναμη που χρειάζεσαι για να δεις καθαρά και να φτιάξεις το πλάνο που θα σε οδηγήσει στην ανάπτυξη και την επιτυχία.

Σε ποιούς απευθύνεται:

Leadership coaching και δέσμευση εργαζομένων

Μερικά απο τα αποτελέσματα που πετυχαίνουν οι πελάτες μας

Με ποιό τρόπο:

Η κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική και μοναδική. Το ίδιο και η δική σου που έχει ξεχωριστές και διαφορετικές ανάγκες. Ως coach σου, θα γνωρίσω καλύτερα τόσο εσένα, όσο και την επιχείρηση σου έτσι ώστε να προχωρήσουμε με τα βήματα που θα πάρουν εσένα και την επιχείρηση σου στο επόμενο επίπεδο με βάση τις δικές σου εξατομικευμένες ανάγκες.

Βήμα 1ο

Διερευνητική συνάντηση

Κλείνουμε ένα μια πρώτη διερευνητική συνάντηση όπου γνωριζόμαστε και μιλούμε περισσότερο για τους στόχους και το πως μπορεί το coaching να σε υποστηρίξει. 

Βήμα 2ο

Εξατομικευμένη προσέγγιση

Το πακέτο φτάχνεται στοχευμένα για να καλύψει τις δικές σου εξατομικευμένες ανάγκες 

Βήμα 3ο

Ξεκάθαροι στόχοι

Κατά τη διάρκεια των συνεδριών, θα θέσουμε ξεκάθαρους στόχους και θα εντοπίσουμε μαζί τις ευκερίες αλλά και τις προκλήσεις που κρατούν πίσω εσένα και την επιχείρησή σου

Βήμα 4ο

Άμεσα αποτελέσματα

Μέσα από το coaching, θα αρχίσεις να βλέπεις τις νίκες σου να αυξάνονται όλο και περισσότερο και ενσωματώνοντας το leadership coaching στα μέλη της διευθυντικής σου ομάδας θα παρατηρήσεις άμεσα αποτελέσματα.

“Πιστεύω ότι η ηγεσία δεν είναι θέση εργασίας και εταιρικός ρόλος, αλλά τρόπος ζωής και νοοτροπία. Είναι μια δεξιότητα που μπορεί να καλλιεργηθεί και ένας μυς που χρειάζεται εκπαίδευση. Πιστεύω επίσης, ότι ένας κόσμος με περισσότερους ηγέτες είναι ένας καλύτερος κόσμος. Ότι οι εταιρίες με πραγματικούς ηγέτες είναι εταιρίες με πιστούς εργαζόμενους που στις καλές αλλά και στις δύσκολες εποχές τα καταφέρνουν και μέσα από τη κρίση βλέπουν ευκαιρίες για ανάπτυξη.” 

Bάσω

 • Η συνεργασία μου με τη Βάσω ήταν για εμένα το σωστό άτομο στη σωστή στιγμή. Είναι ένα εξαιρετικό άτομο που με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος και να δουλέψω πιο αποτελεσματικά
  Μηνάς Καμπαση
  Υπεύθυνος Τεχνικού Τμήματος - Draught / PPD
 • Αυτό που αρχικά με ενεργοποίησε και με έκανε να θέλω να δουλέψω με τη Βάσω ήταν ο τρόπος επικοινωνίας της. Με ενέπνευσε η ιστορία της, το παράδειγμά της και η εξέλιξή της. Η συνεργασία ήταν και είναι υπέροχη! Με βοηθά καταλυτικά στο να βρίσκω τις δικές μου λύσεις σε όποιο εμπόδιο ή δυσκολία παρουσιάζεται μπροστά μου και να πάω στην δράση. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας κατάφερα και πάλι να ξυπνάω στις 05:00, να ξεκινώ τη μέρα μου γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμό και μπήκα στη δράση για να βάλω τη δουλειά μου σε ροή. Το Coaching με τη Βάσω είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να κάνει κανείς στον εαυτό του.
 • Μέσα από την συνεργασία μου με την Βάσω αντιλήφθηκα την σημασία της αποδοτικότητάς στον επιχειρηματικό κόσμο και κατάφερα να την εφαρμόσω στον τρόπο που δουλεύω. Με υποστήριξε στο να δουλεύω επαγγελματικά και να ανελιχθώ στην προσωπική μου καριέρα. Η Βάσω διακατέχεται από ευγένεια και επαγγελματισμό και μπορεί να μεταδώσει μηνύματα με αποτελεσματικότητα. Είναι άνθρωπος με όραμα και μπορεί να εμπνεύσει τους ανθρώπους της για αυτοβελτίωση
  Μάριος Μιχαήλ
  Sales & Marketing Manager
 • Μέσα από τη συνεργασία μου με τη Βάσω έμαθα να αναλαμβάνω την ευθυνη για τη ζωή μου και να δουλεύω την αυτοβελτίωση και την αυτοεκτίμησή μου. Aυτό που με ενεργοποίησε και με έκανε να θέλω να δουλέψω με τη Βάσω ήταν η άψογη συνεργασία, με κατανόηση, πολλή στήριξη, σεβασμό και αγάπη. Όλα τα πιο πάνω ήταν το κλειδί για να αρχίσω να χτίζω με αγαπη τους στόχους μου! Μέσα σε μόλις 3 μήνες από την αρχή της συνεργασίας μας κατάφερα να προχωρήσω στο επόμενό μου βήμα όπου δέχθηκα πρόταση για προαγωγή από την εταιρία μου από store manager σε area manager που τόσο πολύ επιθυμούσα. Κατάφερα να προχωρήσω επαγγελματικά αλλά και ταυτόχρονα κερδίσω ελεύθερο χρόνο με τα παιδιά μου.
  Έλενα Εγγλέζου
  Area Sales Manager
 • Συνεργάστηκα με τη Βάσω για 2 ολόκληρα χρόνια. Είναι ένας άνθρωπος που επιδεικνύει πάντοτε επαγγελματισμό και αφοσίωση στο έργο που επιτελεί. Ένας άνθρωπος με ηθική και αξίες, ηρεμία πνεύματος και θέληση να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ακόμα και σε ένα περιβάλλον απαιτητικό, με αυστηρά χρονοδιαγράμματα, έβρισκε το χρόνο να βοηθήσει και να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων του οργανισμού με ομαδικό πνεύμα, χαμόγελο και πάντα θετική διάθεση.
  Μαριλένα Πολυκάρπου
  Marketing Manager
 • Η Βάσω δείχνει εξαιρετική αφοσίωση και επικέντρωση στο στόχο της, ενώ παράλληλα δημιουργεί ασφάλεια και εμπιστοσύνη σε αυτούς που βρίσκονται δίπλα της. Η ενέργεια της είναι πάντοτε σε υψηλά επίπεδα, ενώ ταυτόχρονα παραμένει πολύ ευαίσθητη και ανθρώπινη σε αυτά που κάνει και σκέφτεται. Είμαι σίγουρος ότι με αυτά τα μοναδικά της χαρακτηριστικά θα καταφέρει να υποστηρίξει αρκετούς ανθρώπους που θα βρεθούν στο δρόμο της… Ένας επιπλέον λόγος είναι ότι έχει πάντοτε τις πιο αγνές και καλές προθέσεις για τον άλλο! Η επιτυχία έχει πολλούς διαφορετικούς δρόμους και στα επόμενα χρόνια η Βάσω, στο ταξίδι που ξεκίνησε, θα ανακαλύψει πολλούς από αυτούς…!
  Νικήτας Ασπιώτης
  Γενικός Διευθυντής

Θα χαρώ να δουλέψουμε μαζί αν:

ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ