Group Coaching

To Group Coaching είναι μια δυναμική και αποτελεσματική τεχνική coaching για ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τη βελτίωση της υγείας, της ευημερίας, των προσωπικών τους στόχων, της αποτελεσματικότητας τους, των ηγετικών ικανοτήτων, αλλά και της ομαδικότητας. 

To Group Life Coaching απευθύνεται σε άτομα (και όχι επιχειρήσεις) Συντάσσεται από έναν coach και μια ομάδα ατόμων που είτε γνωρίζονται μεταξύ τους είτε μπορεί να διαφέρουν στις ανάγκες και τον τελικό τους στόχο.

Γιατί Group Coaching;

*Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Τι θα πάρεις:

Μεθοδολογία:
Με το τέλος του προγράμματος θα μάθεις:

Μείωσε το στρες

Εκπαιδευόμαστε στο να ελαχιστοποιούμε το στρες και απολαμβάνουμε περισσότερο τη ζωή και τη καθημερινότητά μας.

Αύξησε το χρόνο σου

Μαθαίνουμε πως να αξιοποιούμε καλύτερα τις προτεραιότητές μας με αποτέλεσμα να έχουμε περισσότερο χρόνο για εμάς και περισσότερη ισορροπία στη ζωή μας. 

Πέτυχε το στόχο σου

Θέτουμε σωστούς στόχους και τους πετυχαίνουμε με την υποστήριξη της coach και της ομάδας. 

Τιμή προγράμματος:

99€/μήνα (σύνολο 297€) ή 249€ για προπληρωμή μίας δόσης

*Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Συχνές ερωτήσεις:

Ναι. Όλη η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή και δεν θα σε δυσκολέψει καθόλου. Εξάλλου εγώ και η ομάδα θα είμαστε μαζί σου για να σε βοηθήσουμε σε μικρές τεχνικές δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν.

Ναι! Όχι μόνο θα έχεις την ευκαιρία, αλλά αυτός είναι και ο στόχος του group coaching. Αξιοποιώντας τη δυναμική της ομάδας δουλεύουμε στον προσωπικό μας στόχο και παίρνουμε υποστήριξη από όλη την ομάδα, όχι μόνο την Coach μας.

Όχι. Αυτό που χρειάζεται να έχεις είναι η θετική σου διάθεση και ανοιχτό μυαλό. Να θυμάσαι ότι πάντα υπάρχει πρώτη φορά για όλους. Καταλαβαίνω ότι αν δεν έχεις ξανακάνει κάτι τέτοιο, ίσως σου φαίνεται λίγο δύσκολη η απόφαση. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις ποτέ. Και είναι πολύ πιο διασκεδαστική η διαδικασία από ότι πιθανόν να την έχεις στο μυαλό σου 😊

Είναι πολύ φυσιολογική η ανησυχία σου αυτή. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται να συναντηθείς με άλλα άγνωστα άτομα μέσα σε μια ομάδα και είναι κάτι που δεν έχεις ξανακάνει. Να θυμάσαι ότι είναι πολύ πιθανόν και τα άλλα μέλη της ομάδας να έχουν την ίδια ανησυχία μαζί σου. 

Στο Group Life Coaching aυτό που κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για όλα τα μέλη και να χτίζουμε πάνω σε μια σχέση εμπιστοσύνης και κατανόησης. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο δεν επιτρέπουμε σε άτομα να έρχονται για μία μόνο συνεδρία να βλέπουν και να φεύγουν. Αν όμως θέλεις να ξεκινήσεις σιγά σιγά θα σου προτείνω να προχωρήσεις με την εγγραφή σου και την πληρωμή ενός μόνο μήνα (99€) και να ανανεώσεις τους επόμενους μήνες στη συνέχεια. 

Όχι. Το Group Life Coaching δεν είναι για όλους και δεν κάνει για εσένα αν είσαι άτομο που νιώθεις την ανάγκη να επικρίνεις συνεχώς άλλους ανθρώπους. Αν νιώθεις ότι έχεις τις απαντήσεις για όλα, ότι η δική σου άποψη είναι η πιο σωστή και θέλεις να δίνεις συμβουλές στους άλλους ανθρώπους. Τέλος, αν δεν είσαι διατεθειμένη να είσαι ειλικρινής και δεν έχεις διάθεση να δουλέψεις με τον εαυτό σου, το πρόγραμμα αυτό δεν είναι για εσένα. Σε ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σου αλλά, αν τα πιο πάνω σε περιγράφουν ως άνθρωπο, το πιο σίγουρο είναι ότι αυτό το πρόγραμμα δεν κάνει για εσένα.

Οι ημερομηνίες των Live Zoom συναντήσεων μας είναι οι πιο κάτω:
– 24 Μαρτίου 2021, 20:00-21:30
– 07 Απριλίου 2021, 20:00-21:30
– 21 Απριλίου 2021, 20:00-21:30
– 05 Μαΐου 2021, 20:00-21:30
– 19 Μαΐου 2021, 20:00-21:30
– 02 Ιουνίου 2021, 20:00-21:30

Έχεις κάποια ερώτηση που δεν έχει απαντηθεί πιο πάνω; Γράψε μας εδώ και θα την απαντήσουμε εντός 2 εργάσιμων ημερών

 • Αυτό που αρχικά με ενεργοποίησε και με έκανε να θέλω να δουλέψω με τη Βάσω ήταν ο τρόπος επικοινωνίας της. Με ενέπνευσε η ιστορία της, το παράδειγμά της και η εξέλιξή της. Η συνεργασία ήταν και είναι υπέροχη! Με βοηθά καταλυτικά στο να βρίσκω τις δικές μου λύσεις σε όποιο εμπόδιο ή δυσκολία παρουσιάζεται μπροστά μου και να πάω στην δράση. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας κατάφερα και πάλι να ξυπνάω στις 05:00, να ξεκινώ τη μέρα μου γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμό και μπήκα στη δράση για να βάλω τη δουλειά μου σε ροή. Το Coaching με τη Βάσω είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να κάνει κανείς στον εαυτό του.
 • Βάσω Βαρδάκη, μια γυναίκα με δυναμική παρουσία και χαμηλό προφίλ ταυτόχρονα… Η ικανότητα της να εμπνέει και να ενθαρρύνει τους άλλους με αγάπη και σεβασμό για τον άνθρωπο την καθιστούν αξιόπιστη και αποτελεσματική επαγγελματία Coach. Είναι χαρά μου που σε γνωρίζω και απολαμβάνω τα μοναδικά σου χαρίσματα και τη διάθεση σου για ενθάρρυνση και υποστήριξη.. Σ’ευχαριστώ!
  Katerina Kiousi
  Joyness - Beauty and Family Coaching
 • Από την πρώτη ματιά η Βάσω Βαρδάκη σου εμπνέει εμπιστοσύνη! Η προσωπική μου αλληλεπίδραση μαζί της ήταν ένα υπέροχο και μοναδικό ταξίδι. Σε ό,τι κι αν χρειάστηκα στάθηκε δίπλα μου με υπομονή και υποδεκτικότητα, βρίσκοντας πάντοτε τις πιο εύστοχες ερωτήσεις προκειμένου να με υποστηρίξει τις δικές μου συνειδητοποιήσεις, δίνοντας μου πάντοτε το χώρο και το χρόνο που χρειαζόμουν. Νιώθω πραγματικά ευλογημένη που επέλεξα τη Βάσω ως coach καθώς κατάφερα να ξεχωρίζω το επείγον από το σημαντικό, να βάζω προτεραιότητες και να ιεραρχώ τις δυσκολίες που αντιμετωπίζω στην εργασία μου και να επιλέγω τους κατάλληλους για εμένα στόχους. Κατάφερα να ξεπεράσω πολλούς φόβους μου και να φέρω τεράστιες αλλαγές κυρίως στον επαγγελματικό μου τομέα. Σου συνιστώ ανεπιφύλακτα τη Βάσω Βαρδάκη εάν είσαι σε εκείνο το σημείο της ζωής σου που επιθυμείς να βάζεις στόχους και να τους επιτυγχάνεις άμεσα και με ευκολία!
  Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου
  Psychospiritual Healer / Clinical Hypnotherapist - Leadership & Career Coach Creator of High Emotional Coaching
 • Μέσα από τη συνεργασία μου με τη Βάσω κατάλαβα πόσο αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και είναι εκεί για να υποστηρίζει ανθρώπους με τον καλύτερο τρόπο. Είναι μια αξιόπιστη επαγγελματίας και μια υπέροχη γυναίκα.
  Ειρήνη Ράζου

Κάνε την εγγραφή σου

Αν νιώθεις να είσαι στάσιμη στην καθημερινότητα της ζωής σου. Έχεις περάσει πολλά και θέλεις να πετύχεις ακόμα περισσότερα. Δεν τα βάζεις κάτω αλλά το στρες βρίσκεται στην πόρτα σου και σε πολιορκεί.

Αν νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να πατήσεις πιο γερά στα πόδια σου, να ηρεμήσεις και να βάλεις τη ζωή σου σε μια σειρά. Ήρθε η ώρα να φέρεις την ισορροπία στη ζωή και τη δουλειά σου και μαζί της τη χαρά και την αυτοπεποίθηση που σου ταιριάζει.

*Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Δεν είσαι σίγουρη;

Αν δεν είσαι σίγουρη ότι το Group Coaching είναι το κατάλληλο για εσένα, κανένα πρόβλημα. Σε προσκαλώ για μια δωρεάν διερευνητική συνεδρία coaching μέσα από την οποία  μπορούμε να γνωριστούμε και να πούμε πολλά  περισσότερα για τους τρόπους που μπορείς να υποστηρίξεις τον εαυτό σου να πετύχει όλα όσα ονειρεύεται. 

ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ