Προσωπική Ανάπτυξη

“Είσαι άνθρωπος με υψηλές αποδόσεις, αλλά και ευαισθησίες. Με εσωτερική δύναμη και ταυτόχρονα, με έντονη επιθυμία να κάνεις τη διαφορά και να συνεισφέρεις σε ένα καλύτερο κόσμο, μέσα από τη προσωπική και την επαγγελματική σου πορεία. 

Νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις περισσότερα και ήρθε η ώρα να κάνεις την κίνηση για να αλλάξεις τη ζωή και τη καθημερινότητά σου. 

Αν αυτό είναι αλήθεια, τότε βρίσκεσαι στο σωστό σημείοΘα είναι μεγάλη μου χαρά να σε υποστηρίξω και να κάνουμε αυτό το ταξίδι μαζί»

Βάσω Βαρδάκη, ΜSc, MBA, ACC
ICF Certified Coach | Trainer | Mentor | Author
Βάσω Βαρδάκη, ΜSc, MBA, ACC
ICF Certified Coach | Trainer | Mentor | Author
associate-certified-coach-acc
Certified by:
ICF_Member
Certified by:
associate-certified-coach-acc

Γιατί να δουλέψουμε μαζί;​

Οι καλύτεροι πρωταθλητές και οι πιο πετυχημενοι ηγέτες έχουν το δικό τους προσωπικό coach. Ο coach σου είναι δίπλα σου για να σε στηρίξει να πετύχεις τους αρχικούς σου στόχους, αλλά και να ανακαλύψεις ακόμα περισσότερες προοπτικές, ευκαιρίες που θα βοηθήσουν τόσο εσένα όσο και την την ομάδα σου να πετύχετε ακόμα πιο μεγαλύτερα αποτελέσματα.

"Η επίγνωση προηγείται της αλλαγής"

Όλοι έχουμε στιγμές στη ζωή μας που νιώθουμε σαν να έχουμε “κολλήσει” με κάποιο τρόπο. Είναι ανθρώπινο. 

Η δημιουργία επίγνωσης, είναι βασική προϋπόθεση για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας, και να προχωρήσουμε στο επόμενο επίπεδο αλλά ταυτόχρονα είναι και μια από τις βασικές αρχές του coaching.

Θέτουμε στόχους που αλλάζουν το παιχνίδι της ζωής σου και τους πετυχαίνουμε

Όταν κάνεις μια επιλογή προς την κατεύθυνση των στόχων σου, χρειάζεται ένα σχέδιο δράσης για να το κάνεις πραγματικότητα.

Ξεκινάμε με το τέλος στην αρχή, χτίζουμε τις βάσεις και τις προϋποθέσεις για την επιτυχία και προσαρμόζουμε το πλάνο δράσης στις δικές σου μοναδικές ανάγκες.

Μια λέξη χωρίζει τη θεωρία από τη πράξη, η "απόφαση"

Η ζωή μας είναι γεμάτη από ευκαιρίες. Είναι δική μας δουλειά να τις εντοπίσουμε, να τις αρπάξουμε και να βρούμε το τρόπο να μπούμε σε δράση.

Ως Coach σου, είμαι δίπλα σου, για να σε ακούσω και να σε υποστηρίξω να τις βρεις. Μαζί, δουλεύουμε ώστε να  φτιάχνουμε κάθε φορά το δικό σου πλάνο δράσης για την επιτυχία.

5/5

Μαρτυρίες Συνεργατών

 • Αυτό που αρχικά με ενεργοποίησε και με έκανε να θέλω να δουλέψω με τη Βάσω ήταν ο τρόπος επικοινωνίας της. Με ενέπνευσε η ιστορία της, το παράδειγμά της και η εξέλιξή της. Η συνεργασία ήταν και είναι υπέροχη! Με βοηθά καταλυτικά στο να βρίσκω τις δικές μου λύσεις σε όποιο εμπόδιο ή δυσκολία παρουσιάζεται μπροστά μου και να πάω στην δράση. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας κατάφερα και πάλι να ξυπνάω στις 05:00, να ξεκινώ τη μέρα μου γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμό και μπήκα στη δράση για να βάλω τη δουλειά μου σε ροή. Το Coaching με τη Βάσω είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να κάνει κανείς στον εαυτό του.
  Φωτεινή Πλάγου
  Pregnancy, Birth & New Μama's Coach
 • Η αλήθεια είναι ότι δεν ένιωθα ότι είχα ιδιαίτερα προβλήματα στη ζωή μου. Ένιωθα ευγνώμων για την υγεία μου και το ότι έχω την οικογένεια μου κοντά. Εννοείται πως αυτά είναι υπεραρκετά για να είναι κάποιος καλά,  όμως η γνωριμία μου με την Βάσω ως coach μου,  με έκανε να καταλάβω ότι η υπερδύναμη θέλησης, η πίστη και η δράση λειτουργούν καταλυτικά στην πραγματική ευτυχία -  αυτήν που πηγάζει από μέσα μας - την ολοκλήρωση και την επίτευξη προσωπικών και επαγγελματικών στόχων. Ήταν σαν να "έσκαψε" κάπου μέσα μου, ανακάλυψε θραύσματα δύναμης, τα ένωσε και ενεργοποιήθηκαν σταδιακά, αλλάζοντας ολοκληρωτικά την αντίληψη των πραγμάτων και την ποιότητα της καθημερινότητας μου. Ήταν το καλύτερο δώρο που μπορούσα να κάνω στον εαυτό μου, στην τέχνη μου, στην καριέρα μου μα πιο πολύ στους ανθρώπους που έχω γύρω μου.
  Κωνσταντίνα Παύλου
  Φωτογράφος
 • Στην αρχή είχα τους προβληματισμούς μου εάν η συνεργασία μου με κάποιον coach θα ικανοποιούσε τις προσδοκίες μου. Όταν όμως πήρα την απόφαση και επικοινώνησα με τη Βάσω ένιωσα κατευθείαν ότι βρίσκομαι σε ένα ασφαλές περιβάλλον που μπορώ να εμπιστευτώ και πήρα την απόφαση. Η συνεργασία μου με τη Βάσω ήταν απλά «ΑΨΟΓΗ». Πλέον, θα το ξαναέκανα χωρίς κανέναν ενδοιασμό! Μέσα από τις συνεδρίες μας έχω μάθει να θέτω σωστές προτεραιότητες για την επιχείρηση αλλά και για τη ζωή μου. Έχω μάθει να αναγνωρίζω τα δικά μου όρια, τα όρια των άλλων, να βγαίνω με περισσότερο θάρρος και δύναμη έξω από τη ζώνη άνεσής μου και να εξελίσσομαι συνεχώς. Το στρες μου έχει μειωθεί σε επίπεδα που πλέον έχω αντιληφθεί ότι είναι θέμα δευτερολέπτων να διαχειρίζομαι τα συναισθήματα που το προκαλούν και να νιώθω ήρεμη και ισορροπημένη. Έχω αυξήσει τα επίπεδα της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης μου και μπορώ να παίρνω πιο σωστές αποφάσεις με καθαρό μυαλό τόσο για τη προσωπική μου ζωή όσο και για την επιχείρησή μου. Το coaching πλέον για εμένα είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο στο οποίο θα επιστρέφω όταν το χρειάζομαι. Μου άλλαξε εντελώς τον τρόπο σκέψης και με βοήθησε να ζω μια πιο ποιοτική και ήρεμη ζωή.
  Κούλλα Παπαδοπούλου
  Επιχειρηματίας
 • Από την πρώτη ματιά η Βάσω Βαρδάκη σου εμπνέει εμπιστοσύνη! Η προσωπική μου αλληλεπίδραση μαζί της ήταν ένα υπέροχο και μοναδικό ταξίδι. Σε ό,τι κι αν χρειάστηκα στάθηκε δίπλα μου με υπομονή και υποδεκτικότητα, βρίσκοντας πάντοτε τις πιο εύστοχες ερωτήσεις προκειμένου να με υποστηρίξει τις δικές μου συνειδητοποιήσεις, δίνοντας μου πάντοτε το χώρο και το χρόνο που χρειαζόμουν. Νιώθω πραγματικά ευλογημένη που επέλεξα τη Βάσω ως coach καθώς κατάφερα να ξεχωρίζω το επείγον από το σημαντικό, να βάζω προτεραιότητες και να ιεραρχώ τις δυσκολίες που αντιμετωπίζω στην εργασία μου και να επιλέγω τους κατάλληλους για εμένα στόχους. Κατάφερα να ξεπεράσω πολλούς φόβους μου και να φέρω τεράστιες αλλαγές κυρίως στον επαγγελματικό μου τομέα. Σου συνιστώ ανεπιφύλακτα τη Βάσω Βαρδάκη εάν είσαι σε εκείνο το σημείο της ζωής σου που επιθυμείς να βάζεις στόχους και να τους επιτυγχάνεις άμεσα και με ευκολία!
  Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου
  Psychospiritual Healer / Clinical Hypnotherapist - Leadership & Career Coach Creator of High Emotional Coaching
 • «Για τη Βάσω μου μίλησε μια πολύ καλή και στενή μου φίλη. Με δειλά βήματα αποφάσισα να στείλω αίτημα για τη πρώτη συνάντηση μας, η οποία αποδείχθηκε υπέραρκετη για μια όμορφη συνεργασία που θα άρχιζε. Ο επαγγελματισμός, η αξιοπιστία και η κατανόηση της κατέστησαν δυνατή την αυτοβελτίωση και κυριότερα την ηρεμία που χρειαζόμουν. Πολύ σοφά μου μετέδωσε πως οι σκέψεις και τα συναισθήματα δεν φεύγουν αλλά μπορούν να αντικατασταθούν. Από το «χάος» που προσπαθούσα να διαχειριστώ με υποστήριξε να καταλάβω πως με μικρά επαναλαμβανόμενα, σταθερά βήματα μπορώ να απολαμβάνω κάθε στιγμή με την οικογένεια μου και ταυτόχρονα να ανελιχθώ στην προσωπική μου καριέρα. Η συνεργασία μου με τη Βάσω ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να κάνω στον εαυτό μου και την οικογένεια μου! Την υπέρευχαριστώ και θα την σύστηνα σε οποιοδήποτε θέλει να ξανασυστηθεί με τον εαυτό του και να τον βελτιώσει»
  Κυπρούλα Μιχαήλ
  Architect Engineer
 • Μέσα από τη συνεργασία μου με τη Βάσω κατάλαβα πόσο αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και είναι εκεί για να υποστηρίζει ανθρώπους με τον καλύτερο τρόπο. Είναι μια αξιόπιστη επαγγελματίας και μια υπέροχη γυναίκα.
  Ειρήνη Ράζου
 • Βάσω Βαρδάκη, μια γυναίκα με δυναμική παρουσία και χαμηλό προφίλ ταυτόχρονα… Η ικανότητα της να εμπνέει και να ενθαρρύνει τους άλλους με αγάπη και σεβασμό για τον άνθρωπο την καθιστούν αξιόπιστη και αποτελεσματική επαγγελματία Coach. Είναι χαρά μου που σε γνωρίζω και απολαμβάνω τα μοναδικά σου χαρίσματα και τη διάθεση σου για ενθάρρυνση και υποστήριξη.. Σ’ευχαριστώ!
  Katerina Kiousi
  Joyness - Beauty and Family Coaching
 • Συνεργάστηκα με τη Βάσω για 8 μήνες και θα τολμήσω να πω ότι η συνεργασία μας ήταν άψογη. Αυτό που την ξεχώρισε ήταν τόσο η συνέπεια όσο και ο επαγγελματισμός της ίδιας και της όλης προσέγγισης. Μέσα από τη δουλειά που κάναμε μαζί, έχω πετύχει περισσότερη συνοχή και επαγγελματισμό στην προσέγγιση μου με τους συνεργάτες αλλά και με την ομάδα μου στις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες, ενώ την ίδια στιγμή έχω αυξήσει τα επίπεδα της  παραγωγικότητάς μου με την ολοκλήρωση των projects που είχαμε ξεκινήσει. Έμαθα να θέτω σωστά τις προτεραιότητες μου και να απολαμβάνω τα αποτελέσματα της δουλειάς μου με συνοχή και προγραμματισμό. Πέτυχα να έχω περισσότερο ποιοτικό χρόνο τόσο για τα επαγγελματικά μου όσο και στη προσωπική μου ζωή με την οικογένεια μου. Το Coaching για εμένα ήταν και συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό και προτείνω σε όποιον θα ήθελε να φέρει αλλαγή στη ζωή ή την επιχείρησή σου να το τολμήσει και να το δοκιμάσει.
  Σάββας Κεντής
  Επιχειρηματίας

Ας δουλέψουμε μαζί

Κλείσε μια δωρεάν διερευνητική συνεδρία όπου θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε περισσότερο και να δούμε πιο από τα προγράμματα σου ταιριάζει περισσότερο.

ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;